Σφαιρόπουλος: «Όταν είσαι μόνος και αστοχείς, γεμίζεις άγχος»


Μαντώ Καψάλη

Σφαιρόπουλος: «Όταν είσαι μόνος και αστοχείς, γεμίζεις άγχος»


Ο προπονητής της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος, επεσήμανε ότι ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες ενώ δεν παρέλειψε να περάσει και μήνυμα στήριξης στους παίκτες του.

Κι επειδή πρόκειται για διαβολοβδομάδα και δεν υπάρχουν περιθώρια σκέψεων, ο Σφαιρόπουλος τόνισε ότι η ομάδα του ήδη σκέφτεται τον αγώνα με την Μπασκόνια. «Ήταν κλειστό παιχνίδι, το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όπως ένα χαμένο ριμπάουντ και ένα φάουλ που έγινε νωρίς και έδωσε βολές στον Ολυμπιακό. Αλλά και μερικά χαμένα σουτ από την πλευρά μας στην κανονική διάρκεια του αγώνα» είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Μακάμπι και πρόσθεσε:

«Ήταν κακό αποτέλεσμα, δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Όλη μας η σκέψη βρίσκεται στον αγώνα με την Μπασκόνια. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε απ’ την ήττα»

Καταλήγοντας ο προπονητής της Μακάμπι, υπογράμμισε: «Αγαπώ τους παίκτες μου και δε θα τους κρίνω αν έχουν έναν κακό αγώνα. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνα του, κλείστηκε κοντά στο καλάθι και μας άφησε πολλά σουτ. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Όταν είσαι εντελώς μόνος σου και αστοχείς, γεμίζεις άγχος, Όμως βρήκαμε ανοικτά σουτ».


Sportime Extras