ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup: Οι πρώτες εντάσεις, αποχώρησε ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζεται η ανελέητη μάχη του Παναθηναϊκού με την ΕΟΚ κι αυτή τη φορά χαρακτηρίστηκε από την αποχώρηση των πράσινων από τη διαδικασία κλήρωσης διαιτητών του Super Cup
Ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από τη διαδικασία κλήρωσης των διαιτητών του Super Cup και πριν το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς είχαμε εντάσεις.

Ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από τη διαδικασία κλήρωσης των διαιτητών του Super Cup και πριν το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς είχαμε εντάσεις.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός εξέφρασε έντονες αντιδράσεις επί της διαδικασίας κι αποχώρησε από την αίθουσα χωρίς να παρίσταται στην κλήρωση. Σε έξαλλη κατάσταση ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος αφού πρώτα διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αποχώρησαν!

Όπως αναφέρουν οι «πράσινοι» ζήτησαν να μάθουν τα κριτήρια επάνω στα οποία βασίστηκε η επιλογή των επτά διαιτητών οι οποίοι θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Super Cup.  Συγκεκριμένα οι επτά διαιτητές είναι οι Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Πουρσανίδης, Πέτρος Παπαπέτρου, Βασιλική Τσαρούχα, Βασίλης Πιτσίλκας, Δημήτρης Ζαχαρής και Αναστάσιος Κάρδαρης!

Ο Παναθηναϊκός αρχικά υποστήριξε ότι η διαδικασία θα έπρεπε να έχει γίνει στην Αθήνα και όχι στην Ρόδο πριν από τους αγώνες κι επανέλαβε το περιεχόμενο της επιστολής που είχε στείλει η «πράσινη» ΚΑΕ στην ΚΕΔ ζητώντας να μάθει τα κριτήρια επιλογής των διαιτητών.

Για την οποία επιστολή η ΚΕΔ απάντησε ότι οι διαιτητές αξιολογήθηκαν με κριτήριο τις διαιτησίες τους στο περσινό πρωτάθλημα της Basket League. Απ’ εκεί και πέρα μετά και την ενημέρωση ότι η αντίστοιχη διαδικασία για τον τελικό του Super Cup θα αλλάξει αναλόγως της απόδοσης των διαιτητών των ημιτελικών ήταν κάτι που επίσης δεν άρεσε στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος υπογράμμισαν ότι «η διαδικασία είναι αδιαφανής» και σε έξαλλη κατάσταση, αποχώρησαν.

Η διαδικασία συνεχίστηκε και οι Κορομηλάς, Τσαρούχα και Ζαχαρής κληρώθηκαν να διαιτητεύουν τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό το Σάββατο (1/10) και ώρα 17:00.

Απομένει να δούμε αν είναι η συνέχεια της κόντρας του Παναθηναϊκού με την ΕΟΚ για το θέμα της διαιτησίας (βασικά) που εκφράστηκε με τον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος πλέον διαθέτει κυρίαρχο ρόλο στους «πράσινους». Κι όπως φαίνεται θα έχουμε κι άλλα επεισόδια κατά τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που φάνηκε από τη διοργάνωση που θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ