ΜΠΑΣΚΕΤ

Βεζένκοφ: Ψήνεται η μεγάλη ανατροπή;

Ίσως έρθουν τα πάνω-κάτω στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ.
Βεζένκοφ: Ψήνεται η μεγάλη ανατροπή;

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέλεξε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια έσκασε η βόμβα από αναλυτή του ΝΒΑ!

Δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο θα περίμενε κανείς. Υπάρχουν και εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσουν ο Βεζένκοφ και ο Ολυμπιακός προκειμένου να σμίξουν και πάλι.

Ο δημοσιογράφος Κιθ Σμιθ ήταν αυτός που ανέτρεψε τα δεδομένα τονίζοντας πως οι Τορόντο Ράπτορς δεν θέλουν να αφήσουν ελεύθερο τον Βούλγαρο. Και ας συμφώνησε εκείνος με τους Πειραιώτες για να γυρίσει.

Τι ακριβώς ισχύει; Ο Κιθ Σμιθ ανέλυσε όλα τα δεδομένα με άρθρο του στην ιστοσελίδα Spotrac. Υποστήριξε εκεί πως ο Βεζένκοφ ζήτησε από τους Ράπτορς να τον τοποθετήσουν στη λίστα των waivers.

Μόνο που δεν είναι τόσο απλό γιατί η ομάδα του Τρόντο θα πρέπει έτσι να δεσμεύσει 6,6 εκ. δολάρια για έναν παίκτη που δεν θα προσφέρει. Αυτά είναι τα λεγόμενα dead money. Δεν αφαιρούνται από τ salary cap!

Υπάρχει και μία άλλη λύση, να θυσιάσει ο Βεζένκοφ κάποια χρήματα και να μπει στη συνέχεια στη λίστα των waivers. Ακόομη και έτσι θα πρέπει να περιμένει 48 ώρες πριν μείνει ελεύθερος για να γυρίσει στην Ευρώπη.

Το τελευταίο και τραβηγμένο σενάριο είναι να αλλάξουν απόφαση οι Ράπτορς λόγω των παραπάνω και να κρατήσουν τον παίκτη. Να του δώσουν μεν τα 6,6 εκ. δολάρια, αλλά να ξέρουν ότι θα έχουν μία έξτρα λύση στο ρόστερ τους.

Λέτε να έχουμε κάποια ανατροπή την τελευταία στιγμή; Το βέβαιο είναι πως ο Βεζένκοφ πιέζει και ο Ολυμπιακός τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βεζένκοφ: Ψήνεται η μεγάλη ανατροπή;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.