Ξέφυγε το Twitter με το ναυάγιο Πασκάλ - «Πάει για Ντουράντ ο Παναθηναϊκός»

Tο ναυάγιο Πασκάλ - Παναθηναϊκού έκανε το Twitter να... ξεφύγει!

Ο Έρικ Πασκάλ θα παραμείνει παίκτης του NBA και τη νέα αγωνιστική περίοδο δίνοντας τέλος στις όποιες ελπίδες είχε ο Παναθηναϊκός για να πραγματοποιήσει αυτή τη μεγάλη μεταγραφή.

Όπως διαβάσατε χθες (22/7), ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για το «μπαμ» με τον Ερίκ Πασκάλ, σε μια μεταγραφική υπόθεση που εξ αρχής φάνταζε πολύ δύσκολη.

Μετά από δύο χρόνια στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο 26χρονος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στους Γιούτα Τζαζ και παρότι δεν πήρε τον χρόνο που ο ίδιος θα περίμενε, αποφάσισε να εξαντλήσει τη πιθανότητα να βρει συμβόλαιο στον μαγικό κόσμο του NBA.

Ξέφυγε το Twitter με το ναυάγιο Πασκάλ – «Πάει για Ντουράντ ο Παναθηναϊκός»

Με ανάρτηση του στο Twitter, o Έρικ Πασκάλ διέψευσε τις φήμες περί μεταγραφής του στην Ευρώπη, χαρακτηρίζοντας αυτά τα σενάρια ως «λάθος νέα».

Το ναυάγιο όμως Πασκάλ – Παναθηναϊκού έκανε το Twitter να ξεφύγει, με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και όχι μόνο να κατακλύζουν με τα tweets τους, την πλατφόρμα, σε μια προσπάθεια τους να αφήσουν το δικό τους σχόλιο για την υπόθεση αλλά και για τα όσα γράφτηκαν.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που ασκούν κριτική σε όσους έγραψαν για τη πιθανότητα ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής για λογαριασμού του τριφυλλιού, ενώ άλλοι αναφέρουν με έναν βαθμό ειρωνείας πως… «Πάει για Ντουράντ ο Παναθηναϊκός»!

Δείτε πως σχολίασε το Twitter ναυάγιο Πασκάλ: