×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ACB: Αναβολή τουλάχιστον μέχρις τις 24 Απριλίου


    Μαντώ Καψάλη

ACB: Αναβολή τουλάχιστον μέχρις τις 24 Απριλίου


ACB: Η Ισπανία είναι η χώρα που μαζί με την Ιταλία έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την πανδημία του κορονοϊού. Είναι λοιπόν φυσικό επόμενο να υπάρχουν άλλες προτεραιότητες στην καθημερινότητα των Ισπανών, οπότε όλες οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Όπως ανακοινώθηκε από την Λίγκα της Ισπανίας, το πρωτάθλημα θα διακόψει κάθε δραστηριότητά του τουλάχιστον ως τις 24 Απριλίου. Κι απ’ εκεί και μετά, θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση. Ήταν κάτι στο οποίο συμφώνησαν και οι 18 ομάδες της Λίγκας.

Τι μέλλει γενέσθαι; Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Ο πρόεδρος της Λίγκας, Αντόνιο Μαρτίν, τόνισε: «Η επιθυμία όλων των ομάδων εξακολουθεί να είναι να ξαναρχίσει και να τελειώσει κανονικά το πρωτάθλημα, εφόσον βέβαια το επιτρέπουν αυτό οι συνθήκες».

Καταλήγοντας ο Μαρτίν τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι υπήρξε ομόφωνη υποστήριξη όλων των ομάδων της ACB, σε ένα εξαιρετικό μέτρο, όπως η προσωρινή αναστολή του πρωταθλήματος. Αυτό έπρεπε να κάνουμε σε μια κατάσταση τόσο σοβαρή όσο αυτή που βιώνουμε με αυτήν την πανδημία».


Τελευταία Νέα