×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αλφόνσο Ρέγες: «Για την Euroleague ο COVID είναι σα να μην υπάρχει»


Μαντώ Καψάλη

Αλφόνσο Ρέγες: «Για την Euroleague ο COVID είναι σα να μην υπάρχει»


Ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών της Ισπανίας, Αλφόνσο Ρέγες παραχώρησε συνέντευξη στην «AS» και μίλησε για την εμπειρία που είχε από τον κορονοϊό και πως τον έζησε. 

Ο Αλφόνσο Ρέφες χαρακτήρισε τις ημέρες που είχε βρεθεί θετικό στον κορονοϊό ως τις χειρότερες της ζωής του  καθώς εκτός των άλλων, χρειάστηκε να οδηγηθεί στα Επείγοντα όταν μετά από πολλές ημέρες πυρετού και κάποιων συμπτωμάτων  «Η ανάγκη για οξυγόνο άρχισε να γίνεται πλέον απολύτως απαραίτητη», αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο, όπου… «Ένιωσα πιο ασφαλής όταν αφέθηκα στα χέρια των γιατρών«.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών της Ισπανίας συνέχισε λέγοντας, «Οταν πήγα στο νοσοκομείο διαγνώστηκα με πνευμονία. Αν είχα μείνει στο σπίτι περισσότερο χωρίς να πάω στο νοσοκομείο, ίσως αυτή τη στιγμή να μην ήμουν εδώ και να μιλάμε».

Ο Αλφόνσο Ρέγες αναφέρθηκε και στην Euroleague όσο και στην ACB: «H φούσκα της Βαλένθια πέτυχε διότι τόσο η ACB, όσο κι εμείς μαζί με τις υγειονομικές επιτροπές δουλέψαμε συνεργατικά. Ακολουθήσαμε ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο και τα πράγματα πήγαν καλά.

Για την Euroleague ο ιός είναι σαν να μην υπάρχει. Για αυτό και δεν έκαναν καμία προσαρμογή στο καλεντάρι τους. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε την κρίση του ιού, καθώς κάθε χώρα της Ευρώπης είναι ένας ξεχωριστός κόσμος, αλλά αυτό που είδαμε ήταν»

Στην υπενθύμιση του δημοσιογράφου ότι ο Αμπρίνες είχε πει πως η Euroleague σκέφτεται περισσότερο τη διοργάνωση παρά την υγεία των παικτών, απάντησε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό η Ευρωλίγκα, όπου οι παίκτες είναι το πιο ασήμαντο μέγεθος τη στιγμή που πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras