Ο άσος της Αρμάνι τους κατηγορεί για ρατσιστική συμπεριφορά

Δύσκολο βράδυ είχε στο Μιλάνο ο Μάικ Τζέιμς, καθώς η αστυνομία τον σταμάτησε μαζί με τους φίλους του για έλεγχο, με τον Αμερικανό να λέει πως τους σημάδεψαν με όπλα!

Σύμφωνα με τα όσα πόσταρε στο twitter ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, οι αστυνομικοί τον είδαν με την παρέα του και κρατώντας τα όπλα προς το μέρος τους, τους ζήτησε να βγουν από το αυτοκίνητο.

Ο Τζέιμς τους είπε πως δεν πρόκειται να συμβεί αυτό, αν δε μαζέψουν τα όπλα, αλλιώς δεν θα υπακούσει. Όλα πήγαν καλά στο τέλος, αλλά ο γκαρντ της Αρμάνι θέλησε να κάνει γνωστή την ιστορία.

«Μας τσέκαρε η αστυνομία, μαζί με τους φίλους μου. Συμβαίνει και στην Ευρώπη», ήταν το πρώτο ποστ και ακολούθησαν άλλα δύο.

«Με σταμάτησαν με τους φίλους μου, μπροστά σε άλλα 50 άτομα που περπατούσαν γύρω μας. Βγήκαν από το αυτοκίνητό τους κρατώντας τα όπλα στο χέρι και ζητούσαν ταυτότητες. Τους είπα ότι δεν πλησιάζω αν δε κατεβάσουν τα όπλα κάτω», έγραψε στο ένα και συνέχισε: «Μου είπαν πως είναι νορμάλ διαδικασία και απλά έπρεπε να μείνω ψύχραιμος. Δεν είναι τίποτα νορμάλ όταν βγαίνουν από το αυτοκίνητο με τα όπλα στο χέρι να σε σημαδεύουν».