×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπαρτσελόνα: «Εμφύλιος» ελέω «κυβίστησης» Μίροτιτς


    Στέφανος Σύριγγας

Μπαρτσελόνα: «Εμφύλιος» ελέω «κυβίστησης» Μίροτιτς. Από δυο χωριά έχουν γίνει στην Μπαρτσελόνα, παίκτες, Μίροτις και διοίκηση.


Από δυο χωριά έχουν γίνει στην Μπαρτσελόνα, παίκτες, Μίροτις και διοίκηση.

Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν ανακοινώσει στους παίκτες ότι θα πέσει γερό «ψαλίδι» στα συμβόλαιά τους (70%) λόγω των τεράστιων οικονομικών απωλειών που έχει η ομάδα λόγω της αναβολής των αγώνων εξαιτίας του κορονοϊού.

Οι παίκτες είχαν δείξει τη έντονη αντίδρασή τους και έδειχναν αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω και να δεχτούν τις περικοπές.

Η Mundo Deportivo μάλιστα ανέφερε ότι ο Νάτσο Ροντρίγκεθ, υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ, ενημέρωσε τους παίκτες για το «ψαλίδι» και τους ζήτησε να βάλουν νερό στο κρασί τους και να δεχτούν την μείωση του 70%, καθώς η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ισπανία: Άρχισαν τα «ψαλιδίσματα» και τα «παγώματα» συμβολαίων

Οι παίκτες αντέδρασαν όμως, και μάλιστα ο Νάτσο Ροντρίγκεθ τους είπε ότι αν δεν αλλάξουν στάση, δεν θα τους δοθούν κάποια από τα πριμ.

Ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν αρχικά αντίθετος με την μείωση. Έδειξε σε όλους τους τόνος ότι είναι αντίθετος στις περικοπές και ήταν στο πλευρό των συμπαικτών του.

Να όμως, που άλλαξε στάση και «πούλησε» τους συμπαίκτες του. Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo» ο Μαυροβούνιος, που έχει πολιτογραφηθεί Ισπανός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και τα βρήκε μαζί του.

Ο σταρ της ομάδας μπάσκετ των Καταλανών, δέχτηκε το «ψαλίδι» του 70% κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα στους άλλους παίκτες. Και φυσικά έχει προκαλέσει «εμφύλιο» και αναταραχή στην ομάδα.


Τελευταία Νέα