Χάποελ Τελ Αβίβ

Και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Καστρίτης θα είναι ο προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα του Ισραήλ για επέκταση της συνεργασίας τους. Για άλλη μία σεζόν θα μείνει στο Τελ Αβίβ ο Γιάννης Καστρίτης, καθώς η Χάποελ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Έλληνας προπονητής είχε αποχωρήσει το...

Και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Καστρίτης θα είναι ο προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα του Ισραήλ για επέκταση της συνεργασίας τους.

Για άλλη μία σεζόν θα μείνει στο Τελ Αβίβ ο Γιάννης Καστρίτης, καθώς η Χάποελ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Έλληνας προπονητής είχε αποχωρήσει το χειμώνα από τον Ηρακλή για χάρη της Χάποελ, την οποία θα προπονεί μέχρι και το τέλος της επόμενης σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό, ο Καστρίτης συμφώνησε για επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα από το Ισραήλ. Έτσι, ο Καστρίτης θα επιστρέψει στο Ισραήλ τις επόμενες μέρες καθώς θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το τέλος της φετινής περιόδου, που θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου.

«Η Χάποελ ανακοινώνει με χαρά την επέκταση του συμβολαίου του προπονητή Γιάννη Καστρίτη για τη σεζόν 2020/21.

Ο Καστρίτης θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες και θα ξεκινήσει την προετοιμασία για το τέλος της φετινής περιόδου», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας από το Ισραήλ.