Οι οπαδοί της Τσιμπόνα αποφάσισαν να δέσουν τα μάτια στο άγαλμα του Ντράζεν Πέτροβιτς προκειμένου να μην βλέπει σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα η ομάδα. Η Τσιμπόνα των δυο σερί Κυπέλλων Πρωταθλητριών (1985 και 1986) βρίσκεται σε κακή κατάσταση λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, εν μέσω πανδημίας, απέλυσε τον προπονητή της Ιβάν Βέλιτς ...

Οι οπαδοί της Τσιμπόνα αποφάσισαν να δέσουν τα μάτια στο άγαλμα του Ντράζεν Πέτροβιτς προκειμένου να μην βλέπει σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα η ομάδα.

Η Τσιμπόνα των δυο σερί Κυπέλλων Πρωταθλητριών (1985 και 1986) βρίσκεται σε κακή κατάσταση λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, εν μέσω πανδημίας, απέλυσε τον προπονητή της Ιβάν Βέλιτς  αλλά και αρκετούς υπαλλήλους της .

Η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας βρισκόταν στην 9η θέση της βαθμολογίας στις 12 ομάδες που συμμετέχουν με ρεκόρ 7-14.

Έτσι, οι οπαδοί της ομάδας αποφάσισαν να δέσουν τα μάτια του αγάλματος του Ντράζεν Πέτροβιτς προκειμένου να μην βλέπει τα χάλια της ομάδας.

Ντράζεν

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο