ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Φενέρμπαχτσε: Έξι κρούσματα κορονοϊού, έφτασε στο Βελιγράδι ο Ομπράντοβιτς

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς ενημέρωσε για τα έξι νέα κρούσματα του κορονοϊού στην ομάδα, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του.  Όπως διευκρίνισε ο ισχυρός άντρας της Φενέρ τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έξι μέλη της τουρκικής ομάδας είναι θετικά στον νέο ιό και κανένας εξ αυτών δεν είναι αθλητής. «Θα ήθελα...
Φενέρμπαχτσε: Έξι κρούσματα κορονοϊού, έφτασε στο Βελιγράδι ο Ομπράντοβιτς

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς ενημέρωσε για τα έξι νέα κρούσματα του κορονοϊού στην ομάδα, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του. 

Όπως διευκρίνισε ο ισχυρός άντρας της Φενέρ τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έξι μέλη της τουρκικής ομάδας είναι θετικά στον νέο ιό και κανένας εξ αυτών δεν είναι αθλητής.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την ομάδα μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έξι μέλη της βρέθηκαν θετικά στον ιό και δεν είναι όλοι αθλητές.

Τα δείγματα έχουν σταλεί ήδη στο υπουργείο Υγείας. Ευτυχώς, κανείς από αυτούς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, εκτός από τον τζένεραλ μάνατζερ.

Ο Τσενκ Ρέντα είναι στο νοσοκομείο και προληπτικούς λόγους και όχι σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύντομα θα είναι κοντά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν θα χαθούν οι μισθοί: «Μέσα σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία, το προσωπικό μας δεν πρόκειται να έχει μισθολογικές απώλειες».

Όσο αφορά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ταξίδεψε με το αεροπλάνο που ναύλωσε η κυβέρνηση της Σερβίας έφτασε στο Βελιγράδι μαζί με 150 συμπατριώτες του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φενέρμπαχτσε: Έξι κρούσματα κορονοϊού, έφτασε στο Βελιγράδι ο Ομπράντοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ