×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ισπανία: Οι οδηγίες από του Υπουργείο Υγείας


    Sportime Team

Ισπανία: Οι οδηγίες από του Υπουργείο Υγείας


Στην Ισπανία το Υπουργείο Υγείας έδωσε τις οδηγίες προκειμένου να ξεκινήσει ξανά ομαλά ο αθλητισμός της χώρας.

Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες που έχει πληγωθεί περισσότερο από την πανδημία του κορονοϊού αλλά σιγά σιγά ο αθλητισμός της χώρας παίρνει μπροστά.

Το Υπουργείο Υγείας της Ισπανίας έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για τη «φάση 0» της ομαλής επανέναρξης του αθλητισμού στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Στην πρώτη κατηγορία, οι επαγγελματίες αθλητές υψηλού επιπέδου ή εθνικού ενδιαφέροντος επιτρέπεται να κάνουν προπονήσεις ο καθένας μόνος του σε ανοιχτό χώρο, εντός των ορίων της περιοχής που μένει.

Αυτοί οι χώροι μπορεί να είναι η θάλασσα, οι λίμνες, τα ποτάμια και χώροι κοντά στη φύση, με τους αθλητές να μπορούν να χρησιμοποιούν τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Στη δεύτερη κατηγορία, οι αθλητές οι οποίοι εντάσσονται σε τομέα αναφορικά με το σχεδιασμό αθλητικών ομοσπονδιών θα μπορούν να κάνουν ατομικές προπονήσεις σε ανοιχτό χώρο μέσα στο δήμο που διαμένουν και μόνο για τις ώρες 6-10 το πρωί και 8-11 το βράδυ.

Στην τρίτη κατηγορία ανήκουν οι αθλητές που ανήκουν σε αθλητικούς συλλόγους που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα και επαγγελματικές λίγκες. Οι αθλητές της κατηγορίας αυτής θα μπορούν να κάνουν ατομική προπόνηση αλλά με την προϋπόθεση να τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής.


Τελευταία Νέα