ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ιταλία: Οριστικό λουκέτο προ των πυλών!

Στην Ιταλία η ομοσπονδία ετοιμάζεται να κατεβάσει οριστικά τα ρολά στο πρωτάθλημα της Α1, αλλά και της Α2 κατηγορίας. Το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ φαίνεται ότι δεν θα γλιτώσει με τίποτα το λουκέτο. Η χώρα ζει υπό την λαίλαπα του κορονοϊού. Ο κορονοϊός έχει σπείρει τον τρόμο και τον θάνατο στη γειτονική μας χώρα. Τα πρωταθλήματα...
Ιταλία: Οριστικό λουκέτο προ των πυλών!

Στην Ιταλία η ομοσπονδία ετοιμάζεται να κατεβάσει οριστικά τα ρολά στο πρωτάθλημα της Α1, αλλά και της Α2 κατηγορίας.

Το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ φαίνεται ότι δεν θα γλιτώσει με τίποτα το λουκέτο. Η χώρα ζει υπό την λαίλαπα του κορονοϊού. Ο κορονοϊός έχει σπείρει τον τρόμο και τον θάνατο στη γειτονική μας χώρα.

Τα πρωταθλήματα φυσικά έχουν κατεβάσει ρολά. Μα δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς άλλωστε, όταν ο κορονοϊός έχει κάνει την χώρα να ζει στην θλίψη και στο πένθος, καθώς σαρώνει τους Ιταλούς και αφήνει συνέχεια νεκρούς πίσω του.

Μέχρι τώρα υπήρχε μια αμυδρή ελπίδα ότι ίσως το μπάσκετ να κερδίσει την μάχη και κάποια στιγμή τα πρωταθλήματα να αρχίσουν ξανά. Στελέχη της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, όμως, έλεγαν σήμερα ότι η Federazione Italiana Pallacanestro θα βάλει οριστικό λουκέτο και στην Α1, αλλά και στην Α2 της Ιταλίας.

Το οριστικό λουκέτο φυσικά θα προκαλέσει τεράστιο οικονομικό τσουνάμι στους συλλόγους, που ήδη έχουν μπει μέσα με τα μπούνια. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό σενάρια ανέφεραν ότι αν το πρωτάθλημα διακοπεί οριστικά, τουλάχιστον 3 ομάδες θα ζητήσουν να υποβιβαστούν, καθώς δεν μπορούν να αποφύγουν το “κραχ” στην Ιταλία.

Άλλα σενάρια επίσης ανέφεραν ότι η συνολική ζημιά που θα υποστούν οι ομάδες θα είναι μυθική και ίσως φτάσει στα 30 με 40 εκατ. ευρώ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.