Κύπρος: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από συμπλοκή σε κλαμπ παίκτης της ΑΕ Λεμεσού!

Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος μετά από την άγρια συμπλοκή σε κλαμπ που είχε ως αποτέλεσμα να διασωληνωθεί παίκτης της ΑΕ Λεμεσού!

Κύπρος: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο μπασκετμπολίστας της ΑΕ Λεμεσού, Corey Manigault μετά από μια άγρια συμπλοκή σε γνωστό κλάμπ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (21/11).

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η κυπριακή ομάδα, από το σοκαριστικό αυτό περιστατικό τραυματίστηκε σοβαρά ακόμη ένας παίκτης, ο Brandon Averette αλλά και η νεαρή σύντροφος του Manigault.

Όλα έγιναν γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα έξω από ένα γνωστό κέντρο διασκέδασης με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Corey Manigault ο οποίος νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή, διασωληνωμένος με αιμάτωμα στον εγκέφαλο στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Κύπρος: Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Λεμεσού:

Ως ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ θέλουμε να εκφράσουμε τον συγκλονισμό μας για τις εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι καλαθοσφαιριστές μας Corey Manigault, Brandon Averette και η νεαρή σύντροφος του πρώτου.

Δυστυχώς, ο καλαθοσφαιριστής μας Corey Manigault βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμορραγία και αιμάτωμα εγκεφάλου. Ο Brandon Averette και η σύντροφος του Corey Manigault είναι εκτός κινδύνου και φέρουν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος.

Μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ και της τεχνικής ηγεσίας έχουν μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και βρίσκονται στο πλευρό του καλαθοσφαιριστή μας.

Θα ακολουθήσει λεπτομερέστερη ανακοίνωση μόλις υπάρξει ενδελεχής ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς και την υπό έρευνα υπόθεση των χθεσινοβραδινών γεγονότων από τις αστυνομικές αρχές.