ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Κοτς: «Ρίξαμε το μπάτζετ στα 18-20 εκατομμύρια, δε θέλαμε να φύγει ο Ομπράντοβιτς»

Για τη νέα χρονιά και τη μεταβατική περίοδο στην εποχή μετά τον Ομπράντοβιτς της Φενέρ, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Άλι Κοτς. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο μπάτζετ της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του Σέρβου προπονητή, που κανείς στην ομάδα δεν ήθελε να αποχωρήσει. Για το μπάτζετ της ομάδας: «Το μπάτζετ μας μειώθηκε από $30...
Κοτς: «Ρίξαμε το μπάτζετ στα 18-20 εκατομμύρια, δε θέλαμε να φύγει ο Ομπράντοβιτς»

Για τη νέα χρονιά και τη μεταβατική περίοδο στην εποχή μετά τον Ομπράντοβιτς της Φενέρ, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Άλι Κοτς.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο μπάτζετ της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του Σέρβου προπονητή, που κανείς στην ομάδα δεν ήθελε να αποχωρήσει.

Για το μπάτζετ της ομάδας: «Το μπάτζετ μας μειώθηκε από $30 σε $18-20 εκατομμύρια. Έπρεπε να το κάνουμε αυτό. Ωστόσο, πρέπει να ρίξουμε μια καλή ματιά στο πως φτάσαμε εδώ, γιατί έπρεπε να “πέσουμε”. Το έλλειμμα στο τμήμα μπάσκετ σήμερα είναι το μισό από αυτό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Χωρίσαμε με τον προπονητή μας. Μας βοήθησε στην επαναφορά μας και τον ευχαριστώ γι’ αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακάμπι: Zoρίστηκε, αλλά κέρδισε 67-66 την Χάποελ στον ελληνικό εμφύλιο

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ευχαριστώ και πάλι τον Ομπράντοβιτς. Μας έκανε να πετύχουμε τόσα πολλά και μας έκανε πολύ χαρούμενους. Είναι ένας “θρυλικός” προπονητής, τόσο για τον κόσμο του μπάσκετ, όσο και για της Φενέρ. Φυσικά και κανείς μας δεν ήθελε να φύγει. Ήταν μια τραυματική εμπειρία για εμάς. Αν κάποιος θέλει να φύγει, μπορείς να παλέψεις μέχρι ένα σημείο. Το ήθελε αυτό πάρα πολύ. Υπήρχε μια εντύπωση ότι θα έμενε, αλλά επειδή υπήρχαν κάποιες οικογενειακές καταστάσεις, είπε ότι δεν θέλει να προπονήσει για ένα χρόνο. Μας υποσχέθηκε ότι δεν θα δουλέψει σε άλλο σύλλογο και δεν το κάνει. Τον ευχαριστώ ξανά για όλα όσα έκανε για εμάς.

Αν με ρωτάτε γι αυτή την διαδικασία, η αντικατάσταση του Ομπράντοβιτς δεν είναι εύκολη για καμία ομάδα. Μετά την αποχώρησή του, όλες οι ομάδες είχαν προβλήματα. Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος και ο τζένεραλ μάνατζερ έκαναν εκπληκτική δουλειά μέσα σε 15 ημέρες. Φέραμε ένα πετυχημένο όνομα στην ομάδα, το οποίο είναι κοινής αποδοχής και έχει ενθουσιάσει τον κόσμο, σε πολύ μικρό διάστημα. Ήταν έκπληξη για πολλούς».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.