Τροχαίο Κούζμιτς

Συγκλονισμένη είναι η μπασκετική και αθλητική κοινότητα μετά το τροχαίο του ‘Ογκνιεν Κούζμιτς. Όλοι προσεύχονται για την υγεία του Σέρβου σέντερ του Ερυθρού Αστέρα και όσο περνάνε οι ώρες τόσο περισσότερες πληροφορίες θα έρχονται στο φως.  Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε αυτό του Όγκνιεν Κούζμιτς αποκάλυψε τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα....

Συγκλονισμένη είναι η μπασκετική και αθλητική κοινότητα μετά το τροχαίο του ‘Ογκνιεν Κούζμιτς. Όλοι προσεύχονται για την υγεία του Σέρβου σέντερ του Ερυθρού Αστέρα και όσο περνάνε οι ώρες τόσο περισσότερες πληροφορίες θα έρχονται στο φως. 

Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε αυτό του Όγκνιεν Κούζμιτς αποκάλυψε τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα.

Ο Ντράγκαν Γιάνγιανιν (μποξέρ) βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού της BMW, με τον ίδιο και τον οδηγό της, Μάρκο Μιλιάτοβιτς, να έχουν γλιτώσει με επιπόλαια τραύματα.

«Γυρνούσα από έναν αγώνα στο Μόναχο, κι ο Μάρκο Μιλιάτοβιτς ήρθε να με πάρει για να πάμε στην Μπάνια Λούκα. Ήταν περίπου 5 το πρωί, όταν είδαμε ξαφνικά τα φώτα του άλλου αυτοκινήτου. Ήταν στην άλλη κατεύθυνση κι ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω μας», δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Γιάνγιανιν για να προσθέσει πως αυτός και ο οδηγός της BMW γλίτωσαν τα χειρότερα επειδή «ο Μάρκο αντέδρασε πάρα πολύ γρήγορα σε αυτό και έστριψε το αμάξι. Αν η σύγκρουση ήταν μετωπική, θα είχαμε πεθάνει. Χτυπήσαμε στην άκρη του δρόμου περισσότερο. Έσπασα το παράθυρο του αμαξιού, για να βγω έξω. Τράβηξα μαζί τον οδηγό. Κοπήκαμε από τα γυαλιά. Έχω χτυπήσει στο χέρι, αλλά είμαστε καλά γενικά. Μάθαμε ότι οι επιβάτες του άλλου αμαξιού είναι σε άσχημη κατάσταση».

Όσο για αυτά που ακολούθησαν τη σύγκρουση, αποκάλυψε πως «πήγαμε να δούμε τι γινόταν στο άλλο αμάξι, το οποίο ήταν αναποδογυρισμένο. Ακουγόταν δυνατή μουσική και κάποιος να κλαίει. Σύντομα, ήρθε η πυροσβεστική και τους έβγαλε από το αμάξι».

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο σερβικό δημοσίευμα η Porsche του Όγκνιεν Κούζμιτς βρέθηκε περίπου διακόσια μέτρα μακριά από την BMW του Ντράγκαν Γιάνγιανιν -δείγμα της σφοδρότητας της σύγκρουσης.