Όγκνιεν Κούζμιτς

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς μίλησε για τη ζωή του μετά το ατύχημα που είχε, το οποίο λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς μίλησε για τη ζωή του μετά το ατύχημα που είχε, το οποίο λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

O Όγκνιεν Κούζμιτς μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Sportski Zurnal» για το γνωστό ατύχημα που είχε πριν από λίγους μήνες, το οποίο πήγε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

Ο Σέρβος σέντερ που αγωνιζόταν πριν τη διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων λόγω του κορονοϊού στην Σέρβικη FMP Beograd δανεικός από τον Ερυθρό Αστέρα, απ’οτι φαίνεται έχει αφήσει πίσω το γεγονός αυτό και προχωρά κανονικά στη ζωή του.

Ο Σέρβος ψηλός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Tα έχω αφήσει όλα πίσω μου. Θα προσπαθήσω να μη με τραβήξει πίσω, αλλά να χρησιμοποιήσω αυτή την εμπειρία προς όφελός μου. Και τώρα ο κορονοϊός τα έχει σταματήσει όλα.

Η οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη. Ό,τι κι αν περνάει από το μυαλό μου, ο χρόνος δε γυρνάει πίσω. Είναι απλό, παραδίνεσαι ή παλεύεις. Το δυσκολότερο είναι να επιστρέψεις σωματικά και μετά πνευματικά.

Για κάθε εμπόδιο, είχα την υποστήριξη των αγαπημένων μου προσώπων κι αυτών που με βοήθησαν να το ξεπεράσω. Η οικογένεια με βοήθησε να μείνω συγκεντρωμένος».