ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Lega Basket: Οριστικά με 16 ομάδες (pic)

Η Lega Basket αποφάσισε ότι τη σεζόν 2020-2021 στο πρωτάθλημα Ιταλίας θα αγωνίζονται 16 ομάδες.  Στον αρχικό σχεδιασμό η Lega Basket είχε αποφασίσει ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχουν 18 ομάδες στην Λίγκα. Ωστόσο ο κορονοϊός έφερε τα πάνω κάτω και έτσι άλλαξαν τα δεδομένα. Οι ιθύνοντες έλαβαν σοβαρά υπ’ όψη τα οικονομικά προβλήματα...
Lega Basket: Οριστικά με 16 ομάδες (pic)

Η Lega Basket αποφάσισε ότι τη σεζόν 2020-2021 στο πρωτάθλημα Ιταλίας θα αγωνίζονται 16 ομάδες. 

Στον αρχικό σχεδιασμό η Lega Basket είχε αποφασίσει ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχουν 18 ομάδες στην Λίγκα. Ωστόσο ο κορονοϊός έφερε τα πάνω κάτω και έτσι άλλαξαν τα δεδομένα.

Οι ιθύνοντες έλαβαν σοβαρά υπ’ όψη τα οικονομικά προβλήματα και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μείωση του αριθμού των συμμετοχών.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τη θέση της πρώτης ομάδας που δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στη Lega Βasket της επόμενης σεζόν, θα πάρει η Τορίνο. Τόσο η Ρόμα όσο και η Κρεμόνα αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και δεν αποκλείεται να… εγκαταλείψουν το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Lega Βasket, με 16 ομάδες (4 όμιλοι) θα διεξαχθεί το Supercoppa.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.