Σκουρτόπουλος

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος βρίσκεται σε επαφές με την Χάποελ Τελ Αβίβ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, σύμφωνα με το «sport5.co.il».

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος βρίσκεται σε επαφές με την Χάποελ Τελ Αβίβ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας,σύμφωνα με το «sport5.co.il».

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ, η Χάποελ Τελ Αβίβ είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο.

Όπως αναφέρεται, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία.

H ισραηλινή ομάδα έλυσε τη συνεργασία της με τον Ντάνι Φράνκ, με τους Αριέλ Μπετ-Χαλαχμί και Μπραντ Γκρίνμπεργκ να είναι επίσης υποψήφιοι.

Nα σημειωθεί πως η Χάποελ βρίσκεται στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος και θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Ριζόν την Δευτέρα (10/6).

Σκουρτόπουλος: Το μυαλό στο Παγκόσμιο

Βεβαίως, το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας είναι αυτό που προηγείται για τον Έλληνα τεχνικό.

Εδώ και μέρες, το τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας έχει πιάσει δουλειά για τα καλά.

Έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία όχι μόνο σε τεχνικά ζητήματα (π.χ. σχήματα, πως θα ταιριάξουν μεταξύ τους κ.τ.λ.)

αλλά και στο πλάνο των παικτών. Τι υποχρεώσεις έχει ή μπορεί να προκύψουν στον καθένα.

Μέσα στο επόμενο 10ήμερο ή μετά το τέλος της σεζόν, επίσης, αναμένεται να ανακοινωθούν οι 16 παίκτες που θα αρχίσουν προετοιμασία με την Εθνική ομάδα ενόψει του Παγκοσμίου.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν επεξεργαστεί όλες τις περιπτώσεις όπου φυσικά περιλαμβάνονται και παίκτες που βοήθησαν στα «παράθυρα».

Όπως έκανε γνωστό η ελληνική Ομοσπονδίας, η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα αρχίσει την Τετάρτη 24 Ιουλίου.

Από εκείνη την ημέρα θα αρχίσουν τα εργομετρικά τεστ των παικτών, αλλά και οι προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια οι διεθνείς μας θα δώσουν σειρά φιλικών τεστ.