Η ανάμνηση τους δεν θα… ξεφτίσει τόσο εύκολα. Η φαμίλια Μπολ μπορεί να αποχώρησε από την Πριενάι, αλλά το όνομά τους δεν θα λησμονηθεί τόσο εύκολα. Τουλάχιστον ο προπονητής της, Βιρτζίλιους Σέσκους (πατέρας του Εντβίνας Σέσκους, ο οποίος θα αγωνιστεί στον Ηρακλή) αποφάσισε, μολονότι αργά, να αναφερθεί σε όσα προηγήθηκαν και σε όσα θα ακολουθήσουν....

Η ανάμνηση τους δεν θα… ξεφτίσει τόσο εύκολα. Η φαμίλια Μπολ μπορεί να αποχώρησε από την Πριενάι, αλλά το όνομά τους δεν θα λησμονηθεί τόσο εύκολα.

Τουλάχιστον ο προπονητής της, Βιρτζίλιους Σέσκους (πατέρας του Εντβίνας Σέσκους, ο οποίος θα αγωνιστεί στον Ηρακλή) αποφάσισε, μολονότι αργά, να αναφερθεί σε όσα προηγήθηκαν και σε όσα θα ακολουθήσουν.

«Ο τρόπος με τον οποίο κινούνταν ο ΛαΒάρ, ο ΛιΑντζελο και ο ΛαΜέλο ήταν σκανδαλώδης. Τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Η άφιξη τους, μαζί με την εταιρία «Big Baller Brand» μας έλυσε το οικονομικό πρόβλημά μας, αλλά η συμπεριφορά τους αποτέλεσε την κύρια αιτία για την κατάληψη της τελευταίας θέσης στο πρωτάθλημα και την απουσία μπάτζετ για την επόμενη σεζόν», εξήγησε ο Σέσκους σε συνέντευξή του.

Ο Βιρτζίλιους Σέσκους.

Ο προπονητής της Πριενάι αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε η λιθουανική ομάδα, αλλά απέρριψε την τελική ευθύνη στους Μπολ.

«Η BBB νόμιζε πως η ομάδα ήταν ένα αστείο. Το μεγαλύτερο λάθος μας ήταν πως τους κάναμε να νομίζουν πως αυτοί διοικούν την ομάδα. Τα παιδιά του ΛαΒάρ δεν ήταν καν κοντά στο επίπεδο της Λίγκας, πόσο μάλλον σε αυτό του ΝΒΑ. Το πιο απογοητευτικό ήταν πως δεν διέθεταν τη… δίψα να γίνουν καλύτεροι», τόνισε ο Λιθουανός.

Και συνέχισε, αναφορικά με την αποχώρησή τους: «Αρχισαν να… διαλύουν το κλαμπ, να μη δίνουν τα χρήματα στους νικητές των τουρνουά BBB».

Το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα του λιθουανικού συλλόγου, οδήγησε στην απόφαση της συμφωνίας με την «Big Baller Brand». Για ένα διάστημα η συνεργασία λειτούργησε

«Πήραν μαζί τους ακόμη και μηχανήματα που βοηθούν στα σουτ, τα οποία είχαν δωρίσει στην ομάδα. Πλέον δεν διαθέτουμε ούτε χορηγό, ούτε μπάτζετ», εξήγησε ο Σέσκους, συμπληρώνοντας πως η Πριενάι πλέον θέλει να αποκτά παίκτες με καλό χαρακτήρα.