Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στους πάγκους και στην Παρτιζάν, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν Σέρβικα Μέσα.

Η Παρτιζάν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πάλι μαζί! Σύμφωνα με τη σέρβικη ιστοσελίδα Kurir.rs ήρθαν σε συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια!

Το δημοσίευμα της «Κουρίρ» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τα πάντα για την αγάπη, τα πάντα για τον Παρτιζάν» τραγούδησε πρόσφατα σε μια γιορτή ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Και τώρα έχει δείξει ότι δεν αφορά μόνο τους στίχους του τραγουδιού.

Ο πολυνίκης Ευρωπαίος προπονητής  θα ηγηθεί των «ασπρόμαυρων» στα επόμενα τρία χρόνια, καθώς, όπως ανακαλύπτει αποκλειστικά η Kurir, κατέληξε σε συμφωνία σε όλα. Αυτό που ακουγόταν για εβδομάδες και που έμοιαζε με παραμύθι ή επιστημονική φαντασία, έχει γίνει πραγματικότητα! Ο Ζέλικο επέστρεψε!

Αυτό σημαίνει ότι η Partizan είναι σε θέση να παρέχει έναν προϋπολογισμό για την επόμενη σεζόν και να δημιουργήσει μια αξιοσέβαστη ομάδα που θα αγωνιζόταν για τον τίτλο σε όλα τα μέτωπα, και από όσα γνωρίζουμε, είναι ένα ποσό πολλών εκατομμυρίων. Είναι σαφές ότι ο Ομπράντοβιτς σίγουρα δεν θα συμφωνούσε να έρθει σε ένα κλαμπ που δεν έχει την υψηλότερη φιλοδοξία.

Ο Πρόεδρος Οστόγια Μιχάηλοβιοτς έφερε Τεχνικό Διευθυντή τον Ζόραν Σάβιτς έτσι ώστε η Παρτιζάν να μπορέσει να επιστρέψει στα μονοπάτια της παλιάς δόξας το συντομότερο δυνατό. Και είναι γνωστό ότι οι Σάβιτς και Ομπράντοβιτς έχουν πολύ καλές σχέσεις. Οπότε μπορεί να αναμένεται ότι με κοινές προσπάθειες, θα ωθήσουν την Παρτιζάν προς ένα λαμπρό μέλλον και, γιατί όχι, στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρακολουθεί τα γεγονότα του συλλόγου εδώ και χρόνια. Την αγαπά με όλη του την καρδιά την Παρτιζάν και η ιδέα να επιστρέψει στον ασπρόμαυρο πάγκο άρχισε να καλλιεργείται μέσα του. Όταν τελικά κουράστηκε να βλέπει την κατάρρευση του συλλόγου που οδήγησε στον τίτλο του πρωταθλητή της Ευρώπης, ζήτησε ένα χρόνο για να παρακολουθήσει με την ησυχία του. Να διαπιστώσει ποια ήταν η κατάσταση κι αν μπορούσε να βοηθήσει την Παρτιζάν.

Και όταν ήταν πεπεισμένος, άρχισαν οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες τελείωσαν με χειραψία, οπότε το μόνο που απομένει ήταν να υπογράψει το συμβόλαιο»