×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πασκουάλ: Η… Οδύσσεια για να φτάσει στην Ισπανία


    Κώστας Παπαδόπουλος

Πασκουάλ: Η… Οδύσσεια για να φτάσει στην Ισπανία


Ο Τσάβι Πασκουάλ έζησε τη δική του οδύσσεια μέχρι να φτάσει στην Ισπανία από την Αγία Πετρούπολη. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά στην χρειάστηκαν κοντά στις 20 ώρες ταξίδι.

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε στη Mundo για το μακρύ ταξίδι της επιστροφής του στην πατρίδα του, μετά την έξαρση του κορονοϊού στη Ρωσία.

Αρχικά ο Πασκουάλ είπε για την περιπέτεια του: «Ήταν σοκαριστικό, μια απίστευτη κατάσταση! Μέχρι την Πέμπτη κάναμε κανονικά προπονήσεις. Η ζωή στην Αγία Πετρούπολη ήταν σε γενικές γραμμές κανονική. Την ίδια μέρα ακύρωσαν τη σεζόν στη VTB League και η ομάδα μας έδωσε την άδεια να γυρίσουμε στις πατρίδες μας. Την Παρασκευή ο Πούτιν ενημέρωσε πως τα αεροδρόμια θα κλείσουν ως τη Δευτέρα. Ξαφνικά καταλάβαμε ότι δεν είχαμε τρόπο να γυρίσουμε»! και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Φύγαμε από την Αγία Πετρούπολη για τη Μόσχα κι από εκεί για τη Μαδρίτη. Στις 2 τα ξημερώματα έφυγα από το σπίτι και πήγα στο αεροδρόμιο όπου έκαναν όλους τους ελέγχους για τον ιό. Μέτρηση θερμοκρασίας και έλεγχος αν είχαμε μάσκες μαζί. Όλοι οι υπάλληλοι φορούσαν γάντια και μάσκες! Το αεροδρόμιο ήταν έρημο. Στο αεροπλάνο για τη Μαδρίτη υπήρχαν 10-15 άτομα και όλοι σκορπισμένοι».

Ωστόσο οι δυσκολίες δεν σταμάτησαν εκεί για αυτόν: «Φτάσαμε στις 14.00 και δεν υπήρχε πτήση για Βαρκελώνη ως την επόμενη μέρα. Τι θα κάναμε στην Μαδρίτη; Νοικιάσαμε, λοιπόν δυο αυτοκίνητα. Κάναμε 600 χιλιόμετρα και δεν είδα περισσότερα από 20 αμάξια στον δρόμο… Με σταμάτησαν δυο φορές για έλεγχο. Με αναγνώρισαν αλλά έπρεπε να τους παρουσιάσω όλα τα έγγραφα μου, το διαβατήριο, τη βίζα και το αεροπορικό εισιτήριο. Όλο το ταξίδι κράτησε 20 ώρες».


Τελευταία Νέα