×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τσόβιτς: «Δεν θέλαμε να πάρουμε το ρίσκο»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Τσόβιτς: «Δεν θέλαμε να πάρουμε το ρίσκο»


Ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να μην ταξιδέψει στην Ποντγκόριτσα για το παιχνίδι της ABA με την Μπούντουτσνοστ και ο Νεμπόισα Τσόβιτς δικαιολόγησε την απόφαση της ομάδας του. 

Αρχικά ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, είπε: «Αναβάλαμε το ταξίδι για λόγους που είναι γνωστοί. Δεν θέλαμε να κλιμακώσουμε μια κατάσταση που ήδη υπάρχει στην Ποντγκόριτσα. Στείλαμε επιστολή στην ABA Liga, αλλά δεν πήραμε απάντηση.

Ο GM της ομάδας ζήτησε να έρθει απάντηση σε αυτά που αναφέραμε, αλλά ούτε τότε προέκυψε κάποια κίνηση από την πλευρά της λίγκας. Το μόνο που πήραμε ήταν η τοποθέτηση της γραμματέως του προέδρου της ABA Liga ότι δεν υπήρχε κάποια κίνηση για το παιχνίδι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Κανείς δεν μας διέταξε να μην ταξιδέψουμε, από εμάς έγινε η εκτίμηση της κατάστασης. Δεν μπήκαμε στο αεροπλάνο γιατί δεν θέλαμε να πάρουμε αυτό το ρίσκο. Δεν μπορούμε να φτάσουμε στα άκρα ή να διακινδυνεύσουμε να πάθει κάποιος κάτι, για ένα παιχνίδι ή μία νίκη.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα παιχνίδι δεν μπορεί να αναβληθεί για μερικές ημέρες, αφού υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στην Ποντγκόριτσα, είχαμε επίσης εγγυήσεις, αλλά όλοι θυμούνται τι έγινε.

Δεν είναι στόχος μας να διαλυθεί η ABA Liga, ούτε είναι πρόθεσή μας να συμμετέχουμε σε ό,τι γίνεται στο Μαυροβούνιο».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα