Στο Μιλγουόκι θα βρεθούν άμεσα ο Δήμος Ντικούδης και ο Νίκος Ζήσης προκειμένου να συναντηθούν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να μιλήσουν για την Εθνική ομάδα.

Η Εθνική ομάδα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνθέτουν μια τρομερή δυναμική και για το λόγο αυτό ο Δήμος Ντικούδης και ο Νίκος Ζήσης θα συζητήσουν εκ του σύνεγγυς με τον σούπερ σταρ των Μπακς

Στο Μιλγουόκι θα βρεθούν άμεσα ο Δήμος Ντικούδης και ο Νίκος Ζήσης προκειμένου να συναντηθούν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να μιλήσουν για την Εθνική ομάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο σταρ της Εθνικής Ελλάδας, είναι ο πρωταθλητής και δις MVP στο NBA και φυσικά η ΕΟΚ θα πρέπει να βρίσκεται δίπλα του και να τον ενημερώνει για τα πάντα. Ο Διευθυντής και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων, παλιές δόξες του ελληνικού μπάσκετ ξέρουν καλά πως πρέπει να χειριστούν την κατάσταση, με την εμπειρία αλλά και την ικανότητα που διαθέτουν.

Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι τα εισιτήρια για το ταξίδι του Ντικούδη και του Ζήση στις ΗΠΑ είχαν κλειστεί από τις αρχές της εβδομάδας. Κι αυτό ουσιαστικά φανερώνει τη σιγουριά του προέδρου, Βαγγέλη Λιόλιου για την αίσια έκβαση που θα είχε η υπόθεση του Δημήτρη Ιτούδη η οποία έκλεισε οριστικά το βράδυ της Πέμπτης (17/3) ενώ οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν 24 ώρες αργότερα.

Βεβαίως δε θα είχαν απολύτως κανένα λόγο να ταξιδέψουν (την Κυριακή 20/3) για το Μιλγουόκι τα δύο στελέχη της Εθνικής ομάδας αν δεν υπήρχε ξεκάθαρο τοπίο για τον προπονητή.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ενημερωθεί από πρώτο χέρι για το πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας και φυσικά για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στο Eurobasket του 2022.

Όπως γίνεται αντιληπτό με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη να βρίσκεται στο τιμόνι, με έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στο παρκέ, με μια πλειάδα έμπειρων και σπουδαίων παικτών στο επίπεδο της Euroleague με τη γενικότερη συσπείρωση που επικρατεί γύρω από το μπάσκετ και το νέο άνεμο που πνέει δεν έχουμε παρά να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Αυτά είναι πολύ καλά μαντάτα ενόψει της συνέχειας και σίγουρα δείχνουν μια ξεχωριστή δυναμική που αναπτύσσεται. Με σεβασμό στο παρελθόν αλλά κυρίως με το βλέμμα στο μέλλον καθώς μέσα από την Εθνική ομάδα θα έρθει η αναγέννηση του ελληνικού μπάσκετ.