Να είναι καλά ο Πανιώνιος


    Sportime TeamΔύσκολοι καιροί για όλους. Γι’ αυτό οφείλεις να εκτιμάς μία χείρα βοηθείας, όταν στη δίνουν. Όπως για παράδειγμα κάνει ο Πανιώνιος με το Sportime.

Θα με ρωτήσετε τώρα τι με έπιασε ξαφνικά και γράφω μετά από τόσο καιρό. Αρχικά, ελπίζω να σας έλειψα. Εκεί που ετοιμαζόμουν για ψώνια σήμερα λόγω Black Friday, είπα να μπω για λίγο στο κινητό, να δω αν έχασα κάτι. Τσέκαρα, λοιπόν, τη δήλωση του Νίκου Ζαμάνη και αμέσως σκέφτηκα «μπράβο τους».

Δεν είναι εύκολο να διαφημιστείς. Κοστίζει αρκετά. Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι που είναι λαρτζ. Δείχνουν κατανόηση βρε αδερφέ. Σου λένε, να πούμε κι εμείς κάτι για τα παιδιά. Ε ο Πανιώνιος είναι σε αυτή την κατηγορία. Από τις πρώτες μέρες που άνοιξε αυτή η εφημερίδα, κάνει ό,τι μπορεί για να προβληθούμε. Κι εγώ αυτά τα βλέπω και τα εκτιμώ.

Κάπου μπερδεύτηκαν βέβαια στη Νέα Σμύρνη. «Κάθε χρόνο, περίπου τέτοια εποχή, διαβάζουμε πάνω κάτω τα ίδια στο Sportime»; Έναν χρόνο και κάτι μήνες είναι η εφημερίδα, αλλά αν υπάρχει αγάπη και σεβασμός, λες και μία κουβέντα παραπάνω.

Φήμες, επενδυτές και ο Ζαμάνης

Δε θα σταθώ εκεί, αλλά στη γενικότερη στάση τους στην Πλατεία. Από εκεί πρέπει να ήρθε η πρώτη διάψευση για το Sportime. Δεν δούλευα εδώ ακόμα, αλλά έτσι μου έχουν μεταφέρει. Τότε που έγραφαν τα παιδιά ότι υπάρχει θέμα με τον Οικονόμου και επέμεναν κάποιοι ότι όλα είναι καλά. Λίγους μήνες μετά ο Οικονόμου τέθηκε εκτός ομάδας και η διαρροή προς τα έξω ήταν ότι «από το καλοκαίρι δεν ήταν ο ίδιος, όταν απορρίφθηκε η πρόταση του ΑΠΟΕΛ».

Είδαν οι φίλοι μας ότι είχαμε ανάγκη λίγη παραπάνω διαφήμιση στους πρώτους μας μήνες, έβγαλαν και δεύτερη διάψευση το ίδιο καλοκαίρι! «Κανένα θέμα Γκιοατά» έλεγαν, ενώ την ίδια στιγμή ο Αλέξης Κούγιας παραδεχόταν πως είχε συμφωνήσει με τον παίκτη γιατί θα έμενε ελεύθερος και προσέθετε πως τελευταία στιγμή δεν λύθηκε το συμβόλαιό του.

Στα δύσκολα φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι και ο Πανιώνιος το αποδεικνύει. Μεταξύ μας, θα μπορούσε να έχει βγάλει άλλη μία διάψευση, όταν έγραφε το Sportime πως θα έχει δυσκολίες με την αδειοδότηση. Υπενθυμίζεται πως ήταν ο μόνος που αντιμετώπισε πρόβλημα από τις ομάδες της φετινής Super League πλην φυσικά του Παναθηναϊκού. Τηλέφωνα έπεσαν στο στυλ «τι γράφετε;», αλλά τίποτα παραπάνω…

Κλείνοντας, έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι. Γι’ αυτό και η δήλωση του Νίκου Ζαμάνη ήταν εύστοχη. To the point που μου έχουν πει να λέω, για να το παίζω μορφωμένος. Ποιοι επενδυτές να έρθουν στην Πλατεία; Ας είμαστε κι εμείς λίγο πιο προσεκτικοί στο Sportime. Τι να τους κάνουν τους επενδυτές, όταν έχουν καλούς φίλους; Ξέρετε, από αυτούς που είναι εκεί σταθερά. Φίλους δυνατούς, που μπορεί να μην μπαίνουν στην ομάδα λόγω του ανοίγματος της ΠΑΕ, αλλά είναι πάντα δίπλα της. Είπαμε, το βασικό είναι στα δύσκολα να έχεις κάποιον να σου σταθεί, όπως ακριβώς κάνει και ο Πανιώνιος με το Sportime…Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.