AGENT GREEK

Πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στράφηκαν σε στόπερ

Από εκεί που δεν υπήρχαν σκέψεις για την καρδιά της οπισθοφυλακής, πλέον, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τσεκάρουν -σοβαρότατα- κεντρικούς αμυντικούς
Πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στράφηκαν σε στόπερ

Κοιτά που ξεκινήσαμε μεταγραφική περίοδο χωρίς την παραμικρή αναφορά σε στόπερ και στο τέλος, οι κεντρικοί αμυντικοί θα γίνουν… must.

Πρώτιστα στον ΠΑΟΚ, όπου αν δεχτώ την γραμμή που περνάει από Σαλόνικα μεριά – το βλέμμα δηλαδή στο μέλλον – για την επόμενη χρονιά ο μόνος σίγουρος είναι ο Κρέσπο. Μαλεζάς τελειώνει, Χατσερίντι δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρχει, Βαρέλα πιέζεται, αλλά δεν ανανεώνει και μάλλον δεν θα ανανεώσει.

Οπότε, μόνο ο Ισπανός έμεινε. Και κάπως έτσι προέκυψε θέμα με τον Ίνγκασον, που σίγουρα δεν ήταν τόσο προχωρημένο όσο εμφανίστηκε όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομα του Ισλανδού, αλλά το τελευταίο 48ωρο, οι επαφές των ανθρώπων του «δικεφάλου» με τους εκπροσώπους του στόπερ της Ροστόφ έχουν εντατικοποιηθεί. Ακόμη πάντως, εγώ τουλάχιστον… ένδειξη για το που πάει η κατάσταση δεν έχω.

Από κοντά και ο Ολυμπιακός. Παρκαρισμένος ο Μεριά, (λογικά) «φευγάτος» o Μιράντα. Δύο μείνανε, αυτοί που παίζουν, ο Νικολάου που… ετοιμάζει κι αυτός βαλίτσες (άλλη μέρα θα σας πω) και ο… πασπαρτού Τοροσίδης.

Ο Μαρτίνς θα ήθελε στόπερ, θέμα Μολέντο ας χτυπιέται κάτω το σύμπαν, τώρα δεν γίνεται να προχωρήσει, οπότε αν βρεθεί άκρη με τη λίστα που θα δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ και προβλέπει μόνο τρεις αλλαγές, τότε παίζουν… welcome.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στράφηκαν σε στόπερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.