ΑΕΚ: Δεν αλλάζει τους στόχους της με τον Γιαννίκη!

Η ΑΕΚ έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο για το πώς θα κινηθεί τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και δεν έχει αλλάξει με την πρόσληψη του Γιαννίκη.

Ο Αργύρης Γιαννίκης ετοιμάζεται για το πρώτο αγωνιστικό τεστ της ΑΕΚ  με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, ματς που έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία απ’ ότι φαινόταν αρχικά.

Η έλευση του νέου προπονητή της ΑΕΚ, πάντως, δεν έχει αλλάξει τη μεταγραφική προτεραιότητα του κλαμπ. Χαφ δηλαδή είναι στην κορυφή.

Τώρα αν ο Παπαδημητρίου ή ο Ταυλαρίδης πηγαίνουν στο εξωτερικό για να δουν αγώνες με τον μεταγραφικό στόχο της μεσαίας γραμμής δεν είναι κάτι ντε φακτο.

Το ζήτημα είναι πως στην Ένωση θέλουν σίγουρα να προστεθεί παίκτης στο ρόστερ μια και οι Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σάκχοφ, Σιμάνσκι θεωρείται μια 4άδα που θέλει κάτι συν. Άλλωστε ο Γαλανόπουλος το χάνει το μεγαλύτερο αν όχι όλο το μέρος της σεζόν.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα σοβαρά κλαμπ, έτσι λογικά και η ΑΕΚ κοιτάει και παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, επομένως και μπορούν να υπογράψουν από τώρα αλλά και μπορούν να αποκτηθούν από τώρα με μικρό αντίτιμο. Αν συμφωνήσουν όλες οι πλευρές.

Επίσης, να σημειωθεί και… η εκτίμηση που πάντα υπάρχει στον Σάμαρη.

Διαβάστε όλα τα παρασκήνια του Agent Greek στη σελίδα 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!