×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Οι τρεις λόγοι που επικράτησε του Ολυμπιακού για τον Γκαρσία


    Agent Greek

ΑΕΚ: Οι τρεις λόγοι που επικράτησε του Ολυμπιακού για τον Γκαρσία. Να λοιπόν που ύστερα από χρόνια μια μάχη πραγματική, μια...


Να λοιπόν που ύστερα από χρόνια μια μάχη πραγματική, μια μάχη με φράγκα πολλά, μια μάχη από το εξωτερικό έγινε επιτέλους στον μεταγραφικό πόλεμο.

Νικήτρια η ΑΕΚ η οποία και περιμένει σήμερα – αύριο στην Αθήνα τον Λιβάι Γκαρσία. Αν άξιζε αδέρφια ο ντόρος, ο χαμός και τα ευρώπουλα, δεν το ξέρω.

Ψάχνω ομολογουμένως καιρό τώρα αν κρύβεται κάτι ιδιαίτερο, που ανάγκασε τον Μελισσανίδη να τον μετατρέψει στην ακριβότερη αγορά (και στο μεγαλύτερο deal συνολικά) των ημερών του στη διοίκηση της Ενωσης, αλλά δεν βρίσκω. Αγωνιστικά, δεν κάνω κρίσεις και συγκρίσεις, οπότε περιμένουμε στο χορτάρι τα επόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: SOS για κεντρικό χαφ άμεσα!

Τώρα πως το κατάφερε η ΑΕΚ να πάρει τον πόντο από τον Ολυμπιακό (αστειότητες ότι «έκοψε» τον παίκτη ο Μαρτίνς. Θέλει λίγο προσοχή η επικοινωνιακή διαχείριση…). Ο Ιβιτς είχε τρία πλεονεκτήματα που δεν είχαν οι «ερυθρόλευκοι»: χρόνο, κατάλληλο μεσάζοντα και τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Ο χρόνος του επίτρεψε να κάνει σύμμαχο τον τελευταίο (και στο φινάλε να επηρεάσει τον ίδιο τον Γκαρσία). Ο Ολυμπιακός μπήκε αργά στη διεκδίκηση, στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, ψάχνοντας να βρει άκρη πρώτα με την Μπεϊτάρ και μετά με τον ατζέντη του Γκαρσία.

Και εφόσον δεν διαφοροποίησε ουσιαστικά την πρόταση του από αυτή της ΑΕΚ, δεν μπόρεσε να πάρει κεφάλι στις προτιμήσεις αυτών που έπρεπε.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα