ΑΕΚ: Με πρόταση Λιβάγια, ο Ολιβέιρα μένει


Agent Greek

ΑΕΚ: Με πρόταση Λιβάγια, ο Ολιβέιρα μένει


Πριν τρεις εβδομάδες, έμοιαζε ανέκδοτο. Η πραγματικότητα όμως που διαμορφώνεται στις πρώτες μέρες του Χιμένεθ στα ηνία της ΑΕΚ, διαφοροποιεί τα δεδομένα. Δώστε βάση.

Η κατάσταση με τον Λιβάγια, δεν αλλάζει. Ούτε προτεραιότητα κανενός είναι, ούτε και όπως φαίνεται πλέον, υπάρχει θέληση προκειμένου έστω να (ξανά)κάτσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι δρόμοι «Ένωσης» και Κροάτη να χωρίσουν το καλοκαίρι χωρίς καμία άλλη επαφή ως τότε.

Μένουν λοιπόν… αδιάθετα 4 εκατομμύρια που προσφέρονταν στον Λιβάια για την επόμενη τετραετία. Με αυτά τα χρήματα, ο Ολιβέιρα θα πετούσε την σκούφια του!

Ο Χιμένεθ γουστάρει τον Πορτογάλο, δεν τίθεται θέμα στη δική του αξιολόγηση μεταξύ Ολιβέιρα και Λιβάγια, έχει ήδη ενημερώσει πως θα ήθελε να παραμείνει και το μπαλάκι πλέον έχει περάσει στη διοίκηση για το πως, πρώτον, θα αναθερμανθούν οι (ανύπαρκτες από το καλοκαίρι) επαφές και πως, στη συνέχεια, θα γίνει το «ψήσιμο» του Ολιβέιρα.

Αυτό, δεδομένου του ότι δεν έχει καμία πρόταση (δεν θα του προσφερθούν τα 4 «χαρτιά» του Λιβάγια, αλλά δεν γίνεται λόγος πλέον και για τα μισά που συζητήθηκε κάποια στιγμή, πρόταση που θα ήταν τελείως για τους τύπους), μοιάζει ευνοϊκό.  Αρκεί, να περάσουμε από τις προθέσεις στην απτή επιβεβαίωση της αλλαγής κλίματος και προτεραιοτήτων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χιμένεθ σε παίκτες: «Θα χρειαστείτε όλοι, είχα 3 αριστερά μπακ και έμεινα με ένα!»

Χωριανόπουλος: «Ο Άρης υπερτερεί σε ρόστερ και ποιότητα έναντι της ΑΕΚ» (vid)


Sportime Extras