×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Ο Ίβιτς βάζει μπροστά για τις ανανεώσεις


    Agent Greek

ΑΕΚ: Ο Ίβιτς βάζει μπροστά για τις ανανεώσεις


Εφόσον το θέμα στόπερ για την ΑΕΚ κλείνει με την γνωστή, (μη) εξαιρετέα και δοκιμασμένη (από την καλή και την ανάποδη) συνταγή της επιστροφής Βράνιες (επιτρέψτε μου ν’ αποφύγω το «μόνιμης», για τον Βράνιες μιλάμε ) τότε η εφεξής ιεράρχηση των προτεραιοτήτων της «Ενωσης» είναι δεδομένη.

Συνίσταται στη διαλεύκανση των μετώπων των ποδοσφαιριστών που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους με την ΑΕΚ.

Δεν είναι όποιοι και όποιοι. Μάρκο Λιβάια, Νέλσον Ολιβέιρα, Κώστας Γαλανόπουλος. Με αυτή τη σειρά και η προτεραιότητα των προσεγγίσεων-συζητήσεων-επιθυμίας να ανανεωθεί η συνεργασία και αναλόγως το κλίμα, τις απαντήσεις, την κατεύθυνση για το που πάει το πράγμα, θα επηρεαστεί και η τρέχουσα μεταγραφική δραστηριότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιγκρίνσκι: «Θέλω να είμαι κομμάτι του νέου γηπέδου»

Αν για παράδειγμα ο Κροάτης δεν δείξει θετικός, τότε θα επιστρέψει στο τραπέζι η προοπτική προσθήκης ενός εξτρέμ. Αν, αντίστοιχα, ο Πορτογάλος ξεκαθαρίσει πως θέλει να φύγει (ξεκαθαρίζω πως τώρα δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα), τότε προφανώς η «Ένωση» δεν θα κινηθεί για… αντί-Αραούχο, έναν συμπληρωματικό του Ολιβέιρα φορ, αλλά για βασικό (και θα βγει στην αγορά για να ικανοποιήσει το αίτημα του Πορτογάλου).

Ίσως, αυτή η προοπτική να είναι και η μόνη ικανή να αλλάξει την οπτική που τώρα υπάρχει στην ΑΕΚ για τον Αργεντινό (νέος δανεισμός δηλαδή, με option αγοράς κάτω από 1,5 εκατ. και συμβόλαιο – αν και εφόσον γίνει χρήση του buy out, κάτω από 700 χιλιάρικα για τον «Τσίνο»).

Η ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα