ΑΕΚ: Ούτε μονοπώλιο, ούτε αποκλειστικότητα


    Sportime TeamΧαίρομαι να διαβάζω δεξιά και αριστερά, θέματα, ιστοριούλες, τοποθετήσεις, που πρώτα-πρώτα εδώ γράφτηκαν για την ΑΕΚ για τον Πόνσε.

Είτε αφορά την καθημερινότητα του ρεπορτάζ, είτε μεγαλόσχημους αρθρογράφους, να είστε καλά για την «εμπιστοσύνη» σας! Συνεχίστε έτσι, χαμένοι δεν θα βγείτε.

Αφορμή τα όσα τελευταία ανέφερα για τον Πόνσε και το πως, ρεαλιστικά, θα πρέπει να βλέπουμε τη φιλοδοξία της «Ένωσης»να τον κρατήσει και του χρόνου.

Άντε να βάλω λοιπόν μια πινελιά ακόμη, μιας και μου ήρθε επ’ αυτού. Το θέμα που κυκλοφόρησε περί ενδιαφέροντος της Λιντς για τον Αργεντινό, δεν το πιστεύω.

Αυτό που ξέρω είναι πως από αλλού, υπάρχει όντως, ρεαλιστικό, ζωηρό  και… ανταποδοτικό ενδιαφέρον. Απλώς, θα χρησιμοποιήσω τα «παγόνια» για κάτι άλλο.

Έχει συνεχώς αναφερθεί πως ένα από τα «όπλα» της ΑΕΚ είναι οι καλές σχέσεις του Χιμένεθ με τον Μόντσι, παλιό του συνεργάτη στη Σεβίλλη και νυν τεχνικό διευθυντή της Ρόμα (για όσο τέλος πάντων μείνει εκεί).

Επειδή λοιπόν δεν πρέπει να διεκδικούμε αποκλειστικότητα ακόμη και στις καλές σχέσεις, ξέρετε ποιος είναι διευθυντής ποδοσφαίρου στη Λιντς; Ο Βίκτορ Όρτα, τον οποίο στο ξεκίνημα της καριέρα του πριν 12-13 χρόνια, πήρε ο ίδιος ο Μόντσι από το χεράκι στη Σεβίλλη για να του μάθει τη δουλειά…