ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Οι σκάουτ, που θα βρεθούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός έρχονται με δύο ονόματα στη λίστα τους: Γκαρσία και Αλεξανδρόπουλος!

ΑΕΚΠαναθηναϊκός: Ντέρμπι της Αθήνας είναι αυτό, τα τραβάει τα βλέμματα. Εξάλλου, το τελευταίο τρίμηνο η Ελλάδα έχει γίνει σταθμός σκάουτ ευρωπαϊκών ομάδων μια και οι περισσότερες έχουν στελεχώσει το τμήμα τους στα Βαλκάνια.

Δεν είναι δύσκολο να πεταχτούν δηλαδή μέχρι την Αθήνα.

Την Κυριακή (5/12) έχει ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και ήδη έχει γίνει ρεζερβέ από αρκετούς. Ίσως και περισσότερους από όσοι θα περίμενε κανείς.

Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία οι χώρες των ομάδων τους με τα βλέμματα στραμμένα σε δύο παίκτες κυρίως. Ευκαιρίες βέβαια πάντα προκύπτουν αλλά επίσης πάντα υπάρχει και μια αφετηρία.

Από τον Παναθηναϊκό φυσικά ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που πρόσφατα συνδέθηκε με ιταλικές ομάδες και κυρίως με τη Μίλαν.

Ο νεαρός χαφ κάνει βήματα προόδου και βρίσκεται σε ανοδική εξέλιξη με τη λέξη εξέλιξη να είναι η λέξη κλειδί.

Όσο για τη γηπεδούχο ΑΕΚ, ο Λιβάι Γκαρσία είναι εκείνος που φαίνεται να κερδίζει τις καρδιές των σκάουτ αν και όλα αυτά φυσικά έχουν μια απόσταση μέχρι να μετουσιωθούν σε προτάσεις και σοβαρό ενδιαφέρον.

Φυσικά υπάρχει και το άγχος από τον τραυματισμό του Γκαρσία στον αγώνα της Τετάρτης (1/12) στο Κύπελλο με την Κηφισιά. Αν και λογικά θα προλάβει για το ντέρμπι.

Άλλα ονόματα που αλίευσε η στήλη από τις ατζέντες των σκάουτ είναι αυτά των Μήτογλου, Χατζηγιοβάνη.

Λεπτομέρειες με ονόματα και διευθύνσεις (ομάδων), σύντομα…

Κατεβάστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του e-Sportime ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο