ΑΕΚ: Θέλει πάση θυσία παίκτη στο κέντρο!

Ξεκάθαρη η τακτική της ΑΕΚ για τον χαφ. Θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει.

Έγκυρος και έγκριτος ο Τάσος Καπετανάκος στα της ΑΕΚ. Και για τον Περέα υπήρξε θέμα αλλά και την όλη κατάσταση όσον αφορά τη μεταγραφή του χαφ έχει περιγράψει.

Το ψάχνουν οι Κονέ, Παπαδημητρίου, όχι τίποτα άλλο για να μη χαλάσουν και την καλή εικόνα που είχαν δημιουργήσει το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, ακόμα δεν είναι κοντά στον στόχο τους αν και κατά τη διάρκεια των μεταγραφικών περιόδων αυτά αλλάζουν.

Η ΑΕΚ έχει στραφεί για την απόκτηση δανεικού κεντρικού μέσου. Το αρχικό πλάνο είναι να εξασφαλίσει συμφωνία για διάστημα 1,5 έτους. Αυτό, φυσικά και δεν είναι πρωτόγνωρο μια και αρκετά κλαμπ αποκτούν τους παίκτες τους για τέτοιο διάστημα αλλά δανεικούς.

Πάντως, ούτε αυτό εύκολο είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή για την Ένωση και κάπου έχουν κολλήσει οι συζητήσεις.

Βέβαια, δεν είναι λύση αυτό που ακούγεται και προμοτάρεται πως αν δεν πάει σε 2-3 της λίστας που είχε δε θα πάρει. Ας βρουν άλλους οι Κονέ, Παπαδημητρίου.

Η ΑΕΚ θέλει χαφ πάει και τελείωσε. Και όποιος αναφέρει το αντίθετο ας μην… κλαίγεται μετά όταν θα πετιούνται βαθμοί σε ματς που θα έπρεπε να κερδίσει.

Ή όταν η διαφορά με τον Ολυμπιακό εκτοξευτεί και πάλι πάνω από 10 βαθμούς. Ή όταν πλέον ο ΠΑΟΚ έρχεται με επικίνδυνούς ρυθμούς στη βαθμολογία της Super League 1.

Η τρύπα στο κέντρο της ΑΕΚ είναι μεγάλη και παίκτης πρέπει πάση θυσία να αποκτηθεί.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!