×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Το εύκολο (και πρόθυμο) «θύμα»


    Sportime Team

ΑΕΚ: Το εύκολο (και πρόθυμο) «θύμα»


ΑΕΚ. Μπογέ, Πόνσε. Μεταγραφές που – σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής -, τις πήρε πάνω του ο Μελισσανίδης.

Οικονόμου, επιλογή Ουζουνίδη (στο τέλος). Άλεφ, αποτέλεσμα «κολεγιάς» (αλήθεια, αυτό το παλικάρι, ο διεθνής με τους νέους της Βραζιλίας, ο Πέδρο Βίτορ που βρίσκεται;;;) με μια βραζιλιάνικη εταιρεία εκπροσώπησης.

Που σε όλα αυτά που συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι είχε συμμετοχή ο και τότε τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος; Πρώτος τού έχω ασκήσει κριτική, αλλά όχι να του χρεώσω πράγματα στα οποία δεν είχε ευθύνη.

Ότι θα έπρεπε, βάσει ρόλου, ναι, θα έπρεπε, αλλά οι αρμοδιότητες, ο ρόλος και η παρεμβατικότητά του είναι (συνήθως) αποτέλεσμα συμφωνίας και αμοιβαιότητας. Κοινώς, στην ιεραρχία, ακόμη και επί μεταγραφικών θεμάτων, ο «Λύμπε» πέρυσι ήταν υπό τόσο του ειδικού προεδρικού συμβούλου, Γιάννη Παπαδόπουλου, όσο (σε αρκετές περιπτώσεις, όχι όμως σε όλες) και του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Συνεπώς, το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον Καλαματιανό είναι το μικρότερο όλων. Και στο τέλος-τέλος, είτε για να ξεκινήσουν να αποδίδονται είτε για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, θα πρέπει να διευκρινιστεί ποιες ακριβώς είναι οι αρμοδιότητες και ο χώρος του καθενός στην ΑΕΚ. Ειλικρινά, όχι για τα μάτια του κόσμου, ή έστω για ενδεχόμενη… θυματοποίηση.


Τελευταία Νέα