×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αυτούς τους τρεις θέλει από τη Ρεάλ ο Πογιάτος!


    Agent Greek

Αυτούς τους τρεις θέλει από τη Ρεάλ ο Πογιάτος!


Ο ατζέντης το αποκάλυψε στις 4 Ιουνίου, ο Τσάβι Ρόκα, την Τετάρτη (22/7) το επιβεβαίωσε. Ο Παναθηναϊκός και ο Πογιάτος «βλέπουν» τα φυτώρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Με συγκεκριμένους στόχους.

Σοβαρά τώρα, περιμένατε ν’ ακούσετε από το στόμα του Τσάβι Ρόκα πως ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτή την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης;

Πώς ο νέος τεχνικός των «πράσινων», ο Ντάνι Πογιάτος, εξαργυρώνοντας την καλή του θητεία στα τσικό της «βασίλισσας» θα έχει προνομιακή μεταχείριση από τους πρωταθλητές Ισπανίας σε οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει (και φυσικά να προσφέρεται…) από τα ρόστερ των φυτωριακών (και όχι μόνο…) ομάδων της;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντάνι Πογιάτος: «Στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας – Να χαίρονται οι οπαδοί μας»

Εδώ, σε αυτήν την γωνιά, σημειώνονταν στις 4 Ιουνίου: «Εννοείται πως ο Πογιάτος θα χτυπήσει την πόρτα της Ρεάλ για παίκτες. Μετά εξαρτάται από τη μεγαλοθυμία της «βασίλισσας» να του εμπιστευτεί τους νεαρούς υπηκόους της».

Αυτό όμως πες πως είναι το εύκολο. Ok να υπενθυμίσω και το δύσκολο, αφού ο Ρόκα επιβεβαίωσε και σε δεύτερο επίπεδο την τότε αποκάλυψη της στήλης, λέγοντας πως «αν όχι όλους, θα θέλαμε πολλούς παίκτες των φυτωρίων της Ρεάλ».

Τότε λοιπόν, από τις αρχές Ιουνίου, είχαμε αναφέρει τρεις. Καιρός, να εστιάσουμε σε αυτούς, αφού τους υπενθυμίσω.

Πρώτο και καλύτερο τον πασπαρτού χαφ, από τους καλύτερους παίκτες φέτος της Ρεάλ Β’, Μιγκέλ Μπαέθα Πέρεθ. Λεπτομέρεια; Έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Πογιάτος.

Δεύτερος, ο Φραν Γκαρσία, αριστερός μπακ. Αυτός (μου είπαν πως) μοιάζει πιο δύσκολη περίπτωση. Και τρίτος, ένα κατά το 50% πατριωτάκι, ο Κριστιάν Βασιλάκης, δεξιός εξτρέμ. Διχίλιαροι οι δύο πρώτοι, 2001 γεννημένος ο πατριώτης, όλοι τους ελεύθεροι.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ; ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα