Ανοίγει ο δρόμος για να πάει Έλληνας παίκτης στη Γαλατασαράι!

Η μεταγραφή στη Γαλατασαράι για Έλληνα παίκτη έρχεται με την ομάδα της Τουρκίας να κοιτάει συχνά προς τη χώρα μας.

Αγαπημένος προορισμός η Ελλάδα για τη Γαλατασαράι σε επίπεδο φημολογίας και ενδιαφέροντος περισσότερο, με τους Τούρκους να κοιτούν συχνά την αγορά μας.

Λιγότερες οι περιπτώσεις που πραγματικά απασχόλησαν το τουρκικό κλαμπ ή να τράβηξαν το βλέμμα παίκτες της σε Ελληνικές ομάδες.

Άλλωστε οι Τούρκοι πάντα πουλούσαν πανάκριβα ενώ δελεάζουν τους ποδοσφαιριστές που θέλουν με μεγάλα συμβόλαια αλλά στους συλλόγους που ανήκουν προσπαθούν να κατεβάσουν πολύ τις τιμές.

Πάντως, αν μέχρι πρότινος η Γαλατασαράι συνδεόταν με το ελληνικό ποδόσφαιρο και παίκτες από τη Super League 1, τώρα αυτό θα διευρυνθεί λίγο παραπάνω.

Ο λόγος φυσικά είναι ο Μάριο Μπράνκο. Ο Πορτογάλος που έχει περάσει 2 χρόνια από τη ζωή και την καριέρα του στον ΠΑΟΚ αναφέρεται σχεδόν σύσσωμο τον τουρκικό Τύπο ως ο επόμενος Sports Director της Γαλατά.

Ο 47χρονος στους 23 μήνες που έμεινε στη Θεσσαλονίκη φυσικά και ξέρει μια χαρά την αγορά και θεωρούσε πάντα (και μετά την αποχώρησή του δηλαδή) πως η Ελλάδα είναι ένα value for money market.

Τώρα βέβαια για τον Μπράνκο προέχει να αναλάβει τη Γαλατασαράι και μετά όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Για όλους.

Φυσικά αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τον Sports Director του νταμπλ που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, του ιστορικού νταμπλ του 2019.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο