×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Τζαβίδας: Η Γιουβέντους θέλει το ταλέντο του Παναθηναϊκού!


    Agent Greek

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Τζαβίδας: Η Γιουβέντους θέλει το ταλέντο του Παναθηναϊκού!


Αξιέπαινη η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αναδείξει παιδιά από τις ακαδημίες. Είτε αναγκαστική τα τελευταία χρόνια, είτε όχι, υφίσταται, συμβαίνει. Είχε επιπτώσεις, αφού είναι αλήθεια πως έχουν χαθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές των φυτωρίων σε αυτό το διάστημα. Και όπως φαίνεται, δεν αποκλείεται ο σχετικός λογαριασμός να μεγαλώσει.

Μέσα Φεβρουαρίου ήταν όταν ο Μάριος Τζαβίδας κυριάρχησε στα πράσινα ρεπορτάζ με το χατ-τρικ που πέτυχε στην επιβλητική «εξάρα» της k17 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Για όσους παρακολουθούν τις συγκεκριμένες ηλικίες, μια… τυπική εμφάνιση του γεννημένου το 2003 επιθετικού, ωστόσο τόσο εμφατική που ο θρύλος θέλει μέχρι και τον Γιάννη Αλαφούζο, όταν πληροφορήθηκε τα πεπραγμένα του στο συγκεκριμένο ματς αλλά και γενικότερα (1ος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα), να ζητάει από τους συνεργάτες του να κινήσουν τις διαδικασίες για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακολούθησε η καραντίνα, το θέμα «πάγωσε». Για άλλους όμως, όχι.

Ο Τζαβίδας (αδερφός του Σπύρου, στελέχους πλέον της πρώτης ομάδας) έχει τσεκαριστεί εκτεταμένα από τη Γιουβέντους. Από την αρχή της σεζόν, εβδομάδα παρά εβδομάδα, το scouting των «μπιανκονέρι».

Δεν ήταν οι μόνοι, αφού υπάρχουν και ισπανικές ομάδες στο κατόπι του, αλλά οι άνθρωποι από το Τορίνο είναι αυτοί που έχουν δείξει τη μεγαλύτερη συνέπεια και ταχύτητα εκδηλώνοντας μάλιστα πρόσφατα και το απτό ενδιαφέρον τους προς την πλευρά του Τζαβίδα. Και όταν μια «Κυρία» ενδιαφέρεται, δεν αφήνει πολλά περιθώρια…

ΤΟ ΠΙΟ… ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τελευταία Νέα