Αργύρης Γιαννίκης: Υπομονή για το μεγάλο «μπαμ»!


Agent Greek

Αργύρης Γιαννίκης: Υπομονή για το μεγάλο «μπαμ»!


Θα είναι trendy από σήμερα ο Γιαννίκης μετά την χτεσινή παράσταση του ΠΑΣ. Δεν ήταν η πρώτη. Δεν θα είναι η τελευταία.

Αργύρης Γιαννίκης: Ό,τι φάνηκε χτες στο γήπεδο στο Αγρίνιο, το παλεύει ο ΠΑΣ Γιάννινα σε κάθε του παιχνίδι, σε κάθε έδρα, ανεξαρτήτως αντιπάλου και καιρικών συνθηκών, που ειδικά στην πόλη τους, τους έχουν τόσο ταλαιπωρήσει.

Εργο λοιπόν, δημιούργημα, Γιαννίκη. Ομάδα με ένα από τα μικρότερα μπάτζετ στη Super League, με ελάχιστες απαιτήσεις, ελάχιστες παροχές, ελάχιστη σιγουριά, αλλά πολλή δουλειά. Και φαίνεται.

Από αυτήν την στήλη καταγράφηκε η πρόθεση, πριν της γιορτές, της διοίκησης του ΠΑΣ, για επέκταση του συμβολαίου του ομογενή τεχνικού. Από αυτήν την στήλη καταγράφηκε η μη… θέρμη (sic) με την οποία αντιμετωπίστηκε από τον Γιαννίκη. Από αυτήν την στήλη έγιναν γνωστές οι πρώτες διερευνητικές κρούσεις, γνωριμίας από Περιστέρι και Ηράκλειο.

Ακόμη νωρίτερα, από αυτήν την στήλη, είχε ξεκαθαριστεί πως ανεξαρτήτως των όσων κυκλοφόρησαν, ποτέ ο Γιαννίκης δεν είχε γίνει δέκτης έστω και υποψίας ενδιαφέροντος από την ΑΕΚ.

Από αυτήν την στήλη να ξεκαθαριστεί πως οι πιθανότητες παραμονής του Γιαννίκη στον ΠΑΣ είναι αν όχι μηδενικές, έστω λιγότερες από 5% και ο πήχης που ο ίδιος έχει θέσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι τέτοιος που του επιτρέπει και… υπομονή.

Το σίγουρο είναι πως δεν περνάει απαρατήρητος. Από παντού.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras