×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπενφίκα: Θέλει προπονητή, αλλά δεν θα είναι ο Πέδρο Μαρτίνς


    Agent Greek

Μπενφίκα: Θέλει προπονητή, αλλά δεν θα είναι ο Πέδρο Μαρτίνς


Κύριο θέμα σήμερα; Μπενφίκα. Η… ποια; Τι ζόρι τραβάω και ασχολούμαι με αλλότρια, ε; Είναι όμως; Τόσα και τόσα σενάρια έχουν εξυφανθεί στο όνομα των Λουζιτανών, τόσοι και τόσοι πατριώτες έχουν παίξει εκεί, λογικά τη θεωρούμε δική μας ομάδα.

Σε ζόρια ιστορικά βέβαια. Μετά την ήττα από τη Σάντα Κλάρα έμεινε στο -3 από την Πόρτο, συνεχίζοντας τη φοβερή της κατρακύλα που είχε ξεκινήσει προ καραντίνας και διατηρείται ακόμη χειρότερη μετά απ’ αυτήν.

Λογικό να μπαίνει στο προσκήνιο θέμα προπονητή, εδώ και τρεις εβδομάδες το… φάντασμα του Μάρκο Σίλβα πλανάται πάνω από το «Ντα Λουζ», αφού ο νυν τεχνικός, Μπρούνο Λάζε, δεν μοιάζει ικανός να γυρίσει την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Οι παράμετροι ενός περίεργου deal

Ως εκεί αδέρφια, να ξέρω ποιον θα πάρει ο εκκεντρικός (σικ) πρόεδρος Βιέιρα, δεν φτάνω. Δεν ξέρουν καλά καλά οι άνθρωποι που έχει στη δούλεψη του σε διάφορες εφημερίδες στην Πορτογαλία, θα ξέρω εγώ;

Το μόνο που ξέρω όμως είναι πως ένας από τους ελάχιστους που σίγουρα θα έπαιζε δυνατά – σε διαφορετικές συνθήκες – θα ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Βιέιρα όμως δεν έκανε αλλαγή προπονητή πριν την καραντίνα, όσο δηλαδή ήταν στον αέρα η ανανέωση του Μαρτίνς, εντός καραντίνας ο Μαρτίνς συμφώνησε με τον Ολυμπιακό με τη ρήτρα αποδέσμευσης να τοποθετείται στα 4 «χαρτιά», και έτσι πλέον αποτελεί μια φαντασίωση για τον πρόεδρο των Λουζιτανών (όχι πως Πεδράο τώρα, θα το σκέφτονταν…).


Τελευταία Νέα