×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπεργκ: Αγάπες, λουλούδια, αλλά… υπέρβαση


    Agent Greek

Μπεργκ: Αγάπες, λουλούδια, αλλά… υπέρβαση


Καμία εντύπωση δεν μου κάνει η Μπεργκολογία. Δεν σταματάει. Και δεν θα σταματήσει μέχρι ο Μάρκους Μπεργκ να το πάρει απόφαση για την, επόμενη, μετά Κράσνονταρ ομάδα του. Να το ξεκαθαρίσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά προβληματίζουν τον Γιώργο Δώνη

Τώρα, από τη Ρωσία φεύγει μόνο αν του πουν να φύγει. Στο… υπολογιστικό του μυαλό δεν πρόκειται ν’ αφήσει ποτέ 1 εκατ. ευρώ (και κάτι παραπάνω με τα μπόνους) για το υπόλοιπο της σεζόν, όσο δύσκολα και αν περνάει.

Εδώ «επιβίωσε» (και μάλιστα αξιοπρεπέστατα) στην Αραβία, λέτε να έχει πια τόσο μεγάλο πρόβλημα; Το καλοκαίρι, το περασμένο, όντως ο Αλαφούζος (γιατί αυτός έδωσε την έγκριση), την υπέρβαση την προσπάθησε. Αλλά η τότε υπέρβαση του Παναθηναϊκού δεν έπιανε ούτε το 1/4 των τωρινών απολαβών του.

Από τότε είχα πει εδώ, πως το επόμενο καλοκαίρι (αυτό που μας έρχεται δηλαδή), είναι άλλη ιστορία. Και δεν μετράω τόσο το οικογενειακό – συναισθηματικό, γιατί ίσως και σε αυτό, στο ζύγι, το «τριφύλλι» να χάνει μπροστά στο Γκέτεμποργκ (όπου το ζεύγος Μπεργκ αγόρασε πέρυσι σπίτι…).

Λογικά ο Παναθηναϊκός το κατεβάζει πάντως. Γιατί ξέρουν και εκεί πως όσες αγάπες και λουλούδια να προταχθούν, πάλι υπέρβαση θα απαιτηθεί. Και το καλοκαίρι ο Μπεργκ, ζωή να ‘χει, θα κλείνει τα 34…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram