×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χριστόφοροι Κολόμβοι με τσάμπα… ξερολίκια


    Agent Greek

Χριστόφοροι Κολόμβοι με τσάμπα… ξερολίκια


Είναι μέρος του παιχνιδιού, το αναγνωρίζω. Όταν ξεκινούσα αυτό το νταραβέρι, πριν πολλά χρόνια, υπήρχαν μια δύο παρασκηνιακές στήλες. Και αντιμετωπίζονταν ως κάτι το περιθωριακό, κανείς δεν έδινε σημασία.

Πλέον, βιτσιόζικα αν θέλετε, όλοι γουστάρουμε την κλειδαρότρυπα. Μπανιστιρτζήδες έχουμε γίνει.

Και εμείς που τα γράφουμε και εσείς που τα διαβάζετε. Έχουμε δημιουργήσει μια ολόκληρη γενιά που «ψοφάει» μόνο για ίντριγκα. Και όχι ίντριγκα τσεκαρισμένη, αλλά του… παππά!

Για να μαθαίνουμε και δύο πράγματα, να δουλεύει λίγο το ξερό μας το κεφάλι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – O Πέδρο Μαρτινς έμαθε και δεν… χαλιέται

Παράδειγμα, λοιπόν, χαρακτηριστικό που βλέπετε συνεχώς. Πετάγεται ο «X» ξερολίδης: «Βλέπει μεγάλη ομάδα τον Μεγιάδο. Τον Σεμέδο. Τον Τόρες». Έλα ρε μάγκα, σοβαρά; Δηλαδή, πείτε μου εσείς, με τη δική σας την κούτρα.

Πόσοι στο καλό έχουν ξεχωρίσει ως τώρα εκτός «μεγάλων»; Οι προαναφερθέντες, άντε και ο Στάρτζεον.

Εγώ τώρα, που κάθομαι γιατί με πληρώνουν γι’ αυτό, αν κάτσω και γράψω «βλέπει ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ έναν από τους παραπάνω τέσσερις», θα είμαι λάθος; Ή είμαι Χριστοφόρος Κολόμβος; Τι λέτε; Αν οι ομάδες δεν βλέπανε αυτούς που ξεχωρίζουν, τότε να τα κλείσουν τα μαγαζιά τους.

Και εσείς προσπαθήστε, όπου μας βρίσκετε (και δεν εξαιρούμαι), να γράφουμε τέτοιες… λαλακίες και τζάμπα κονιορδιλίκια, αλλάξτε μας τον αδόξαστο. Αυτά…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram