×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χρήστος Τζόλης: Με νέο συμβόλαιο και εντεκαδάτος


    Agent Greek

Χρήστος Τζόλης: Με νέο συμβόλαιο και εντεκαδάτος


Δεν θα σταθώ στον Αμπέλ. Τα έχω γράψει εδώ απ’ όταν γίνονταν λόγος για πόλεμο κατά του ΠΑΟΚ. Εγώ, το μόνο που ξέρω είναι πως όταν μια απόφαση λαμβάνεται στο ποδόσφαιρο μόνο και μόνο για οικονομικούς λόγους, νομοτελειακά καταστρέφει. Και αυτό βιώνει ο «δικέφαλος» εδώ και μήνες.

Δεν θα μπω καν στη λογική της αλλαγής που έκανε: «Χρήστος Τζόλης εκτός, Ροντρίγκο εντός». Κυκλοφορεί πως ο μικρός είχε ενημερωθεί από τον Πορτογάλο πως θα αντικατασταθεί στο 60’ γιατί εκτιμούσε πως τόσο αντέχει.

Ακόμη και έτσι να είναι, το πιο ανησυχητικό είναι ότι βλέπει πως το παιδάκι πάει με τσίτα γκάζια και αποφασίζει να μείνει πιστός στην αρχική του λογική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Χρήστος Τζόλης δεν είναι… πυροτέχνημα – Να «χτιστεί» πάνω του ο νέος ΠΑΟΚ

Anyway, ο μικρός είναι που με κόβει. Αυτός είναι το αύριο του ΠΑΟΚ, όχι ο Αμπέλ.

Όπως κάθε τι καινούργιο, δεν πρόλαβε να ξεμυτίσει και κόσμος και ντουνιάς ασχολείται με την πάρτη του. Μανατζερικά εννοώ.

Ο Χρήστος Τζόλης έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο, 60 χιλιάρικα παίρνει τον χρόνο, δεδομένο buy-out (δεν το γράφω, δεσμεύομαι…), ωστόσο στη λογική της ανανέωσης όλα θα αναπροσαρμοστούν μετά το τέλος της σεζόν.

Μέχρι τότε, δεν θα ξαναβγεί από την ενδεκάδα.

Και φυσικά, για τους κυνηγούς και τ’ αρπακτικά που κυκλοφορούν θα μπει στη γυάλα.

Της ομάδας βεβαίως βεβαίως, η οποία πλέον έχει εσωτερικούς μηχανισμούς για τέτοιες, ξεχωριστές περιπτώσεις προκειμένου να κόβει τον βήχα όσων δεν θέλει να συνεργάζονται με περιουσιακά στοιχεία της.


Τελευταία Νέα