×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Επιδρομή μάνατζερ εξ Αμερικής!


    Agent Greek

Επιδρομή μάνατζερ εξ Αμερικής!


CAA Sports: Άντε να αφιερώσουμε λίγο χώρο, αφού η εγχώρια μανατζερική πιάτσα -κακά τα ψέματα…- φυτοζωεί (και) αυτό το καλοκαίρι, σε deals που αλλάζουν την ανθρωπογεωγραφία του management στην Ευρώπη.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, ο αμερικανικός κολοσσός στην εκπροσώπηση αθλητών στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, η CAA Sports ανακοίνωσε την εξαγορά της αγγλικής Base Soccer, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες εκπροσώπησης, με διευρυμένη πελατεία στην Πρέμιερσιπ και παραρτήματα σε Ισπανία (από το εκεί παράρτημα προέκυψε το deal του Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς), Πορτογαλία, Αυστραλία και Νότιο Αμερική.

Μόνο το γραφείο της εταιρείας στα κεντρικά στο Λονδίνο,  αριθμεί 60 υπαλλήλους, για να καταλάβετε το μέγεθος.

Το ποσό της εξαγοράς δεν δημοσιοποιήθηκε. Ωστόσο ο περυσινός ισολογισμός της CAA Sports προκαλεί ίλιγγο: 9,3 δις δολάρια βρίσκονται καταχωρημένα στα βιβλία της εταιρείας ως συμβόλαια των πελατών της!

Το άνοιγμα στην Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο των Αμερικανών έχει ξεκινήσει καιρό, αφού πριν έναν χρόνο επισημοποιήθηκε η συμφωνία συνεργασίας με την Polaris Spors, τον εμπορικό δηλαδή βραχίονα της Gestifute, της εταιρείας δηλαδή του Ζόρζε Μέντες.

Τώρα, το πακέτο ολοκληρώνεται με την εξαγορά της Base Soccer (αφεντικό της ήταν ο Φρανκ Τρίμπολι, ο ατζέντης δηλαδή που έφερε -μαζί με τον Έλληνα αντιπρόσωπο της εταιρείας, Σάκη Τζήκα- τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό) και είναι σαφές πως οι Αμερικανοί πατάνε Ευρώπη και ετοιμάζονται να πατήσουν για τα καλά και στο soccer.


Τελευταία Νέα