×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εθνική Ελλάδας 11/6: Ο διάδοχος του Αναστασιάδη, αν…


    Agent Greek

Εθνική Ελλάδας 11/6: Ο διάδοχος του Αναστασιάδη, αν…


Εθνική Ελλάδας 11/6: Το βράδυ μπορεί να είναι απλό και αδιάφορο. Μπορεί να είναι και μεγάλο. Γι’ αυτό και λέω να ανηφορίσω απόψε ΟΑΚΑ, παρά τη βροχή. Να… μετρήσω βρε παιδί μου όσους θα κάνουν το αντίστοιχο δρομολόγιο. Να δω στα επίσημα ποιοι θα βρίσκονται. Ποιοι θα καμαρώνουν για την επιλογή τους το περασμένο φθινόπωρο. Ποιοι στο τέλος τέλος θα έχουν το σθένος να την στηρίξουν.

Εθνική Ελλάδας 11/6

Όχι, αν με ρωτήσετε, τώρα, απόφαση για αντικατάσταση του Αγγέλου, δεν υπάρχει. Ποιος να την πάρει; Και κυρίως πως; Ρωτώντας δεν παίρνονται αποφάσεις… Παρότι δεν έγιναν και λίγα είναι η αλήθεια. Μιλήσαμε και είπαμε πως υπάρχει υλικό για τον Μάρκο Σεφερλή.

Και, επίσης, καλοκαιριάτικα, ούτε στην ομοσπονδία θέλουν να μπλέξουν και προσεύχονται οι εξελίξεις να μην τους σύρουν σε «υποχρεωτικές» ανακατατάξεις. Γι’ αυτό και οι δεήσεις στη Μεγαλόχαρη για νίκη απόψε, πραγματικά, είναι… viral τις τελευταίες ώρες. Τουλάχιστον μεταξύ αυτών που απεύχονται απομάκρυνση Αγγέλου. Όχι πως τον στηρίζουν. Απλώς, δεν θέλουν καλοκαιριάτικα να μπλέξουν με ιστορίες διαδοχής.

Δεν χρειάζεται βέβαια να είναι κάποιος μυημένος στο ρεπορτάζ για να καταλάβει πως αν δεν έρθει η νίκη απόψε… αλλάζουν όλα. Ελλάδα – Αρμενία είναι το ματς. Κατανοητό πως αν δεν κερδίσει η Εθνική μας αυτό, τότε το πρόβλημε θα είναι μεγάλο. Ασχέτως αν δεν θέλουν να ψάχνουν, ακόμα τουλάχιστον, για αντικαταστάτη του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ελλάδα – Αρμενία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα

Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει την… αντιπολίτευση της επιλογής Αναστασιάδη, να διακινεί σενάρια για την επόμενη μέρα. «Μετρώντας» δυνάμεις,  κουκιά και τάσεις εντός της ομοσπονδίας. Επικρατέστερο λοιπόν βάσει των όσων ακούγονται είναι το σενάριο που θέλει να προωθείται υποψηφιότητα Τραϊανού Δέλλα. Και μάλιστα με συνεργάτη… συνοδοιπόρο στον πάγκο, προκειμένου να πιάσουμε όλες τις… συνιστώσες. Νωρίς ακόμη, καλά καλά δεν πρέπει να έχει ενημερωθεί ο ίδιος ο «Τράι», αλλά ας το έχουμε κατά νου…
Follow sportime.gr