×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εθνική Ελλάδας: Μόνο ένας έχει ελπίδες να κληθεί ξανά


    Agent Greek

Εθνική Ελλάδας: Μόνο ένας έχει ελπίδες να κληθεί ξανά


Εθνική Ελλάδας: Έγιναν, λοιπόν και οι περίφημες κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σχιπ. Όπως ακριβώς τα λέγαμε εδώ και εβδομάδες, την ώρα που δεξιά και αριστερά γράφονταν και λέγονταν πως δεν θα υπάρχουν ριζικές αλλαγές και πως ο Ολλανδός θα το πήγαινε… σιγά σιγά και σταδιακά.

Τι να πω, μπορεί να είναι και έτσι το γεγονός ότι δεν κλήθηκαν οι Μανωλάς, Σωκράτης, Σάμαρης, Μήτρογλου και τι σας έλεγα; Πως ο εκλέκτορας θα έριχνε το μπαλάκι στους παίκτες, κρατώντας την πόρτα ανοιχτή για μελλοντική κλήση;

Ούτε τη… δήλωση του να έγραφα! Anyway, η μόνη πόρτα που ουσιαστικά μπορεί να μείνει ανοιχτή στην Εθνική Ελλάδας -και το ξαναλέω- είναι αυτή του Μανωλά. Καμία άλλη.

Επίσης, για τον Ζέκα τα λέγαμε πως είναι ιδιαίτερη περίπτωση για να «ξεχαστεί» ή να παραγκωνιστεί και κλήθηκε.

Όσο για τον Σιόβα, που άπαντες πιθανολογούσαν πως θα είναι μεταξύ των «κομμένων», αφενός θα πω ότι… ποτέ δεν είναι αργά, αφετέρου (και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν) πως η παρουσία του στην Εθνική είναι ακόμη  μια ένδειξη του ότι όντως η πόρτα για τον Μανωλά είναι και θα παραμείνει ανοιχτή.

Για επιμύθιο. Τι έγινε και τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στις τελικές επιλογές ο Τριανταφυλλόπουλος; Και γιατί νομίζω πως ο Κωνσταντινίδης θα μπορούσε να δώσει μια ουσιαστική απάντηση επ’ αυτού;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα