×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έτσι άλλαξε γνώμη ο Ινσούα!


    Agent Greek

Έτσι άλλαξε γνώμη ο Ινσούα!. Επιλογή Ιβιτς, ξεκάθαρα, ο Ινσούα δεν ήταν.


Επιλογή Ιβιτς, ξεκάθαρα, ο Ινσούα δεν ήταν. Ο Σέρβος, τα έχουμε πει, είχε συγκεκριμένο αγωνιστικό και οικονομικό πλαίσιο για τον αριστερό μπακ που θα πλαισίωνε τον Λόπες. Και σε αυτά, ο Αργεντινός δεν ήταν πουθενά. Ούτε καν κοντά.

Η όλη συζήτηση λοιπόν, αρχική προσέγγιση κτλ, έγινε σε κορυφαίο διοικητικό επίπεδο. Όταν φτάσαμε σε διαφορά (πρακτικά) 30.000 ευρώ τον χρόνο, ο αδερφός του Ινσούα, αποφάσισε να ρίξει μια τελευταία ζαριά.

Γνώριζε πως ο Φερέιρα ήθελε σαν τρελός τον Εμάνουελ, ενώ έλπιζε πως η οριστικοποίηση της πώλησης του Τσιμίκα θα άνοιγε λίγο περισσότερο την χαραμάδα που υπήρχε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε Ινσούα η ΑΕΚ (vid)

Τζίφος. Το Σ/Κ πέρασε χωρίς τα… δίχτυα που έριξε ο Μαξ (αδερφός) να πιάσουν το παραμικρό, ούτε σε Πειραιά ούτε σε Τούμπα. Και έτσι, Τρίτη, πουρνό πουρνό, έπεσε το τηλέφωνο της επαναπροσέγγισης στην ΑΕΚ.

Σε φάση απόλυτης… μετάνοιας και απολογητικής για την διήμερη (και βάλε) εξαφάνιση, αλλά με τέτοια συναινετική διάθεση που πλέον δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνείας.

Πόσο μάλλον εφόσον μεταφράστηκε και στο «si» στο οικονομικό πλαίσιο που είχε εξ αρχής θέση η Ενωση.

Προσθέστε και στην εξίσωση ότι ο Καρέρα τον ήθελε τον Ινσούα και το γλυκό και κάπως έτσι, ο Μαξ αναμένεται σήμερα Αθήνα, όπως και ο «Μάνου» (από τη Λευκάδα που παραθέριζε) προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το deal.

Απαντες ικανοποιημένοι απ’ αυτό πάντως, δεν νομίζω πως είναι…

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα