Ξάνθη: Έτσι αλλάζει χέρια


Sportime Team

Ξάνθη: Έτσι αλλάζει χέρια


Από το καλοκαίρι θα έχετε διαβάσει πως η Ξάνθη έχει βγει στο σφυρί. Και επειδή η υπόθεση έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είπα να ρωτήσω και να σας ενημερώσω για το τι συμβαίνει. Έτσι θα σας αφήσω πριν φύγει το 2018;

Το θέμα λοιπόν, έχει «τελειώσει». Τα διαδικαστικά απομένουν. Ο Χρήστος Πανόπουλος την έχει πουλήσει την ομάδα. Και τι περιμένει; Να πέσει το «μαρούλι» ντε.

Η συμφωνία με το νέο αφεντικό δεν έχει «κλειδώσει» τυπικά, αλλά είναι θέμα χρόνου. Και ξέρετε γιατί; Γιατί το μαγαζί είναι «καθαρό».

Το ξέρουν και οι δύο πλευρές. Ο πρώην… Σκόντα ζητάει 15 μύρια. Ο νέος, δίνει γύρω στα 10. Κάπου στη μέση θα τα βρουν.

Υπάρχει μάλιστα, χρονοδιάγραμμα. Μου είπαν ότι ο οικονομικός έλεγχος στο ξενοδοχείο στα Πηγάδια τελειώνει μέσα στον Φλεβάρη.

Ξέρετε, η αγοραπωλησία περιλαμβάνει και το «Le Chalet». Αυτό το 4-άστερο ξενοδοχείο που χτίστηκε στα καλά χρόνια μαζί με το γήπεδο.

Ξάνθη και «Le Chalet» πάνε πακέτο. Και από την στιγμή που ο Πανόπουλος και τα δυο μαγαζιά τα έχει στην… πένα, περίπτωση να χαλάσει το deal δεν υπάρχει. Μόνο, αν κάνει πίσω το νέο αφεντικό την τελευταία στιγμή.

Να σας πω και κάτι άλλο. Έχει δει κανείς τον Πανόπουλο εδώ και καιρό; Βλέπετε να ασχολείται με την ομάδα; Να ασχολείται με τη Super League; Καμιά πρόταση για το καλό του ποδοσφαίρου;

Άφαντος είναι. Μόνο κάτι κυνηγοί τον έχουν πετύχει στα βουνά της Θράκης…
Και βέβαια, θα με ρωτήσετε. Ποιος την αγόρασε την Ξάνθη; Με το δίκιο σας. Δύο πράγματα θα σας πω.

Πρώτον: Ο Ιβάν Σαββίδης το έχει βάλει το χεράκι του. Δεν λέω ότι αυτός την πήρε. Αλλά έχει στείλει την Γκοντσάρεβα για τις διαπραγματεύσεις.

Δεύτερον: Ο νέος ιδιοκτήτης θα εκπροσωπεί τον Μπόρις Μουζενίδη. Αυτός που το καλοκαίρι έλεγαν ότι κάνει πίσω; Ναι αυτός.

Έχει δει τις εγκαταστάσεις και έχει αποκτήσει ο ίδιος την καλύτερη άποψη. Και επειδή δεν θέλει ο ίδιος να βγει μπροστά (δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά), θα βάλει κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά.

ΥΓ. Δεν το λέω ως… αποκάλυψη. Αλλά ο Ζήσης Βρύζας θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας. Αυτός που εκδιώχθηκε κακήν-κακώς από την ΕΠΟ με απόφαση του Άγγελου Aναστασιάδη. Το κρατούσα για τα Χριστούγεννα, ξύπνησα και το είδα γραμμένο. Έπαθα και έμαθα, γι’ αυτό και τις λεπτομέρειες για την πώληση σας τις έγραψα πριν την Πρωτοχρονιά.


Sportime Extras