Έτσι ράγισε το γυαλί με τον Άλμπεργκ


    Sportime TeamΑν με ρωτούσατε το καλοκαίρι, θα σας έλεγα τα καλύτερα για τον Ρόναλντ Άλμπεργκ. Κάποιες φορές, όμως, απλά δεν… κολλάει κάτι.

Αυτό ακριβώς έγινε και με τον συγκεκριμένο στον Πανιώνιο. Έβαλε, βέβαια, το χεράκι του και ο… Κόπερφιλντ. Στον Ζοσέ Ανιγκό αναφέρομαι. Πού πήγε το μυαλό σας; Εκείνος δεν τον εξαφάνισε με τέτοια επιτυχία;

Δεν έφταιγε, όμως, αυτός. Άλλοι τον άφηναν να έχει το ελεύθερο για τα πάντα. Μπορείτε να καταλάβετε πως με τον καιρό ο Άλμπεργκ στράβωσε με την όλη φάση. Ακόμα και τώρα που πήρε κάποιες ευκαιρίες με την αλλαγή προπονητή, στο μυαλό του το είχε αποφασίσει.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι διακοπές είναι κρας τεστ. Ρωτήστε και στη Νέα Σμύρνη. Ακόμα τους ψάχνουν κάποιους. Μέσα σε εκείνους που δε γύρισαν ήταν και ο Άλμπεργκ. Περίεργο δεν είναι πάνω που είχε αλλάξει το κλίμα γι’ αυτόν; Όχι και τόσο.

Στο μυαλό του το είχε δουλέψει καιρό τώρα. Υπομονή ως τα Χριστούγεννα και αντίο. Ε δε θα πουν «όχι» και οι «κυανέρυθροι». Ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια γλιτώνουν. Όλα αυτά φυσικά σε περίπτωση που μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές. Αλλιώς ίσως το παλέψουν λίγο. Δεν τους παίρνει να χάνουν παίκτες έτσι και να μην μπορούν να τους αντικαταστήσουν.

Αλήθεια, από την τελευταία φορά που τα είπαμε, έχετε εσείς κανένα νέο για τους Μπανανά και Κεϊτά; Γιατί εγώ όχι. Ούτε στον Πανιώνιο. Ένα μικρό παραθυράκι για τον πρώτο κρατούν. Ο δεύτερος πιο πιθανό είναι να πάει να βρει τον Ανιγκό στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αν πάνε όλα καλά και ανακοινωθεί από τους Άγγλους, από το να επιστρέψει. Και κάτι τελευταίο, τι λέτε πως θα συμβεί με τα υπόλοιπα παιδιά του Πιέρ Ισά; Θα γλιτώσουν πάνω από δύο;Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.