×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Φαν’τ Σχιπ: Τζόνι, παίρνουμε το όπλο


Agent Greek

Φαν’τ Σχιπ: Τζόνι, παίρνουμε το όπλο


Καλόπιστα πάντα, αλλά λάθη και αστοχίες πρέπει να επισημαίνονται για να μην νομίζει και ο εκλέκτορας πως απευθύνεται σε χειροκροτητές.

O χειρότερος προπονητής, ξέρει καλύτερα από τον πιο καταρτισμένο δημοσιογράφο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο χειρότερος δημοσιογράφος δεν μπορεί να κριτικάρει τον καλύτερο προπονητή. Σύμφωνοι, φιλικό στην Αυστρία, αλλά κυρ Τζόνι, ορισμένα πράγματα δεν τα έκανε κανείς.

– Αριστερός εξτρέμ ο Φούντας ούτε ήταν ποτέ, ούτε θα γίνει. Και σε σχήμα όπως το προχτεσινό, φορ, παίζει αυτός που έχει βρει την υγειά του παίζοντας έτσι στη Ραπίντ και ο όχι ο Φορτούνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπασταθόπουλος: Είναι πολλά τα λεφτά Σωκράτη

– Δεξιός μπακ ο Λαμπρόπουλος δεν ήταν και ούτε θα γίνει ποτέ. Αυτόν τον δύσμοιρο τον Ρότα, τι τον πηγαινοφέρνεις χωρίς να παίζει ούτε σε φιλικό; Και αυτό το παλικαράκι ο Κίτσιου, τι στο καλό, στο πηγάδι κατούρησε;

– Δύο αριστεροπόδαροι στόπερ στην ίδια ενδεκάδα (Τζαβέλλας, Μιχαηλίδης); Καλός και άγιος ο Μιχαηλίδης, να το λεζαντάρουμε το παιδί, αλλά μέχρι και οι πέτρες καταλαβαίνουν πως σε άμυνα τεσσάρων δεν μπορεί. Πόσο μάλλον ως δεξιός στόπερ. Το παλικαράκι γύρισε την πλάτη του στον επιθετικό μέσα στην περιοχή! Δηλαδή, τι άλλο; Από το να τον «κάψουμε», καλύτερα τον προστατεύσουμε.

– Ωραίο αυτό με τον Κυριακόπουλο εσωτερικό χαφ σε κέντρο με τρεις (μέχρι να τραυματιστεί ο Λυκογιάννης). Το είχαμε δει και με τον Γιαννούλη στο «Ολίμπικο» με την Ιταλία. Να μην το ξαναδούμε όμως, ε;

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Sportime News