×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Η Φέγενορντ θέλει τη μισή Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει… σάλιο!


    Agent Greek

Η Φέγενορντ θέλει τη μισή Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει… σάλιο!


Έχει χάζι. Να παίρνεις την τρίχα και να την κάνεις τριχιά. Αλλά αυτό έχει το πέρα-δώθε των ευρωπαϊκών ομάδων. Να επιβεβαιωθεί κάτι (πρακτικά) αδύνατον, οπότε… πάρτε κόσμε!

Μέσα στο περασμένο διήμερο, λοιπόν, η Φέγενορντ θέλησε τον Γαλανόπουλο, τον Μακέντα (καλά, αυτό είναι από το καλοκαίρι) και τον Χατζηθεοδωρίδη. Μέχρι την ώρα που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές, μπορεί να θέλει και κανέναν άλλο.

Με τη συχνότητα, άλλωστε, που αναφέρονται οι… στόχοι, το πιθανότερο είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Γαλανόπουλος: Η σκέψη του Ιβιτς

Δεν αμφισβητώ το δεδομένο. Πως δηλαδή οι «ροτερντάμερς» έρχονται συχνά στην Αθήνα και βλέπουν ματς. Ούτε και πως προφανώς για να έρχονται, θέλουν και παίκτες, ή έστω κάτι τους έχει γυαλίσει. Αυτονόητο. Αλλά για να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο, πρέπει να ξέρουμε τη… βάση.

Η Φέγενορντ τη δεδομένη στιγμή είναι ένα χάλι! Αλλαξε προπονητή, αλλάζει τεχνικό διευθυντή (περιμένει την επισημοποίηση ο Αρνεσεν), αλλάζει staff. Θέλει παίκτες… παντού, σε κάθε θέση, αυτό ισχύει. Το θέμα είναι πως εν όψει Ιανουαρίου, δεν υπάρχει σάλιο και δύσκολα θα κινηθούν τον Ιανουάριο!

Ετσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια είχαν οικονομικά θέματα, είναι μαζεμένοι, τώρα όμως, ακόμη περισσότερο, με ελάχιστη άνεση.

Ισως γι’ αυτό βέβαια να βλέπουν Ελλάδα θεωρώντας την αγορά μας φθηνή. Αντε, όμως, να το πεις στους δικούς μας φωστήρες που λίγο πολύ κάνουν λες και (ξανά) έρχεται το δολάριο…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα